Evindeki tuvalet ve banyo musluklarını altın kaplama yaptırdı

Yeni seneyi sahne üzerinde karşılamış olan Bülent Ersoy, konserden önce çok samimi açıklamalar gerçekleştirdi.

Evindeki tuvalet ve banyo musluklarını altın kaplama yaptırdı


Yeni seneyi sahne üzerinde karşılamış olan Bülent Ersoy, konserden önce çok samimi açıklamalar gerçekleştirdi. Takmış olduğu takılarla isminden söz ettirmiş olan Diva, evinde yer alan tuvalet ve banyoda yer alan muslukların altın kaplama olduğunu ifade etti.

Yalnız olmayı çok fazla sevmekte olduğunu ve evde herhangi bir sese tahammülünün bulunmadığını da açıklamış olan Diva; ''Ev içerisinde bir ses olduğu zaman aklımı oynatırım. Ben istediğim zaman evime birisi gelebilir. Benim evime öyle kolayca kimse de gelemez, yatılı bir kadın kullanmamaktayım gece benim evde  hiç kimse olmaz. Kapılarım da ise özel elektronik özelliğe sahip kilitlerim vardır ve tüm kapılar şifrelenir.'' ifadelerini kullandı.

Sürekli olarak gösterişli takılarının yanı sıra kıyafetleriyle isminden söz ettirmiş olan Diva, herkes tarafından merak edilmekte olan sır gibi gizliliğini koruduğu evinin tuvalet ve banyosunda yer alan muslukların altın kaplama olduğunu ifade etti.

Kendine Tarkan ile düet yapacak olduğu düet anımsatılan Bülent Ersoy, geçmiş olduğumuz sene fazla konuşulan ve hiç bir şekilde gerçekleşmeyen düetle alakalı bir şekilde ''Tarkan geçen gün aradı ve gönül koyar gibi soru sordu düet ne olacak artık diye… Eh çocuk nezaketinden dolayı oturmuş olduğun yerde kaldın da diyememekte. Ama bu kez Allah'tan bir engel olmaz ise yeni senenin ilk haftaları içerisinde bu düeti gerçekleştirmiş olacağız'' ifadelerini kullanı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.