Xperia XZ4 modeli performans testi içerisinde görüldü

Son zamanlar içerisinde çok sık bir şekilde gündeme gelmeye başlayan Sony Xperia XZ4  modeliyle ilgili daha detaylarda gün yüzüne çıkartılmakta.

Xperia XZ4 modeli performans testi içerisinde görüldü


Son zamanlar içerisinde çok sık bir şekilde gündeme gelmeye başlayan Sony Xperia XZ4  modeliyle ilgili daha detaylarda gün yüzüne çıkartılmakta. Daha öncesinde birkaç defa ilginç ekran tasarımıyla karşımıza çıkmış olan amiral gemisi şimdi de performans testinde karşımıza çıkmakta.

Daha önceki dönemde yapılmış olan yapılan sızıntılardan da hatırlayacak olursanız bahsi geçen amiral gemisinin, 21:9 en ve boy oranına sahip olarak gelecek 6.5 inç büyüklüğündeki bir ekranın üstüne kurulacağı açıklanmıştı. Bununla beraber, XZ4 modeli ile birlikte kalın  durumdaki ekran çerçevelerine veda etme kararı alan Sony şirketi ayrıca bu telefonunda 3'lü arka kamera kurulumuna da yer vermiş olacak.

Şubat ayı içerisinde Barselona’da gerçekleştirilecek olan MWC 2019 etkinliği kapsamında boy göstereceği tahmin edilmekte olan XZ4 modeli şimdi de AnTuTu sonuçlarıyla birlikte karşımıza çıkmakta.

Qualcomm şirketinin 7 nmlik bir fabrikasyon süreciyle üretmiş bulunduğu Snapdragon 855 isimli işlemcisinden gücünü almış bulunan Sony Xperia XZ4 modeli AnTuTu testinden tam tamına 395.721 puan alabilmeyi başarmış oldu.

Eğer hatırlıyorsanız, daha öncesinde yapılmış olan testlerde Apple şirketinin A12 Bionic isimli işlemcisi bahsi geçen performans testi esnasında toplamda 370.000 puan alabilmeyi başarmıştı. Bunun yanında yapay zekasıyla birlikte ön plana çıkmış olan 7 nm Kirin 980 işlemcisi de AnTuTu testi içerisinden 320.000 puan almayı başarmış idi.


Görünene bakılırsa Sony şirketi,  bu sene fazlasıyla çok konuşulacak bir cihazla karşımıza çıkmaya hazırlanmakta. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.