Hadise aşk haberleriyle alakalı açıklama yaptı

Son günler içerisinde ismi Mina Başaran'ın nişanlısı  olan Murat Gezer'le anılmaya başlanan şarkıcılardan Hadise'nin, Gülben Ergen'in  boşanmış olduğu eski eşi Erhan Çelik'le aşk yaşamış olduğu iddiası  da gündeme adeta bir bomba gibi düşmüştü.

Hadise aşk haberleriyle alakalı açıklama yaptı


Son günler içerisinde ismi Mina Başaran'ın nişanlısı  olan Murat Gezer'le anılmaya başlanan şarkıcılardan Hadise'nin, Gülben Ergen'in  boşanmış olduğu eski eşi Erhan Çelik'le aşk yaşamış olduğu iddiası  da gündeme adeta bir bomba gibi düşmüştü. Ünlü durumdaki şarkıcı sosyal medya hesabı üzerinden iddiaları çok sert bir dil ile yalanlamış oldu.


Uzun bir zamandan beri aşk yaşamında kimse bulunmayan Hadise'nin, gönlünü şarkıcılardan Gülben Ergen'in boşanmış olduğu  eski eşi Erhan Çelik'e kaptırmış olduğu iddia edilmişti. Hatta çiftin gözlerden  tamamen uzak bir biçimde İstinye'de yer alan bir sitede görüştükleri de ileri sürülmüştü.

Güzel durumdaki şarkıcı hakkında çıkmış olan aşk iddialarını da çok  sert bir biçimde yalanlamış oldu. Hadise açıklamasında; ''Son 2 günden beri hakkımda çıkmış olan haberlerle alakalı bir şekilde belirtmeyi isterim ki;

Çıkan  2 tane haber de yalnızca kamuoyunu gereksiz yere meşgul etmeyi amaçlamakta olan gerçek dışı iddialardır. Arka arkaya çıkmış olan bu haberlerin öznesi durumuna getirilmiş bulunmam bana ve bütün sevenlerime karşı yapılmış bir saygısızlık ve büyük bir hakarettir. Bir kadın olarak yaşamış olduğum her ilişkinin arkasında durabilme gücüne sahibim ve bu durumda ise bana hep gurur verdi. Şunu da bilmenizi samimiyetle istemekteyim ki; yaşamıma girecek kişi bütün sevenlerimin de karşısına guru ile çıkartacağım kişi olacaktır'' ifadelerine yer vererk iddialara da son noktayı koymuş oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.