Hakan Peker'den vasiyet konusunda açıklama

Bir dönem şarkıları ve  de dansları ile beraber çok konuşulan Türk Popunun önemli isimleri arasında yer alan Hakan Peker, vasiyetini  resmi bir şekilde açıkladı.

Hakan Peker'den vasiyet konusunda açıklama


Bir dönem şarkıları ve  de dansları ile beraber çok konuşulan Türk Popunun önemli isimleri arasında yer alan Hakan Peker, vasiyetini  resmi bir şekilde açıkladı. Peker açıklamasında; ''Ben öldükten sonra tüm şarkılarımı silsinler'' şeklinde bir açıklama yaptı.

Türk popunun yaşamakta olan efsanelerinden Hakan Peker, 2. Sayfa'ya çok samimi açıklamalar gerçekleştirdi. ''Müziği bıraktıktan sonra unutulmaktan korkuyor musunuz'' şeklinde sorulan soruya ise Peker; ''Ben unutulma konusundaki hakkımı kullanmayı istiyorum. Hatta ben yaşamımı kaybettikten sonra tüm şarkılarımı da silsinler'' ifadelerine yer verdi.

Yeni albümüyle alakalı konuşma gerçekleştiren ünlü sanatçı, 2 sene sonrasında müziği bırakacak olduğunu söyledi. 2019 senesinde çıkacak yeni albümü içerisinde yer alan tüm şarkılarına klip çekmeyi isteyen Hakan Peker, konserleri bittikten sonra bir daha albüm çıkartmayacak olduğunu ifade etti.

17 adet albüm yapmış olduğunu ifade eden Peker; ''Müziği  çok güzel yer içerisinde noktalamayı istedim. Ölene kadar bir müzik yapayım, sahne üzerinde öleyim gibi düşüncelerim bulunmuyor. Bana göreyse her şeyin bir sonu bulunuyor, kendinize de bir zaman ayırmanız gerekli'' şeklindeki bir açıklamada bulundu. Peker  ayrıca açıklamasına şöyle devam etmiş oldu; ''Ben yaşamımı kaybettikten sonra Hakan Peker'i anma gecesi  fazlan istemem. Bu şekilde bir şey yaparlar ise ileride kesinlikle müdahale et.''

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.