Hande Yener'in pozu sosyal medyada gündem oldu

Hande Yener, yeni hazırlamış olduğu Kaç adlı şarkısına özel bir klip çekmiş oldu.

Hande Yener'in pozu sosyal medyada gündem oldu


Hande Yener, yeni hazırlamış olduğu Kaç adlı şarkısına özel bir klip çekmiş oldu. Hamamda köpüklerin içerisinde olduğu anları paylaşılmış olan ünlü sanatçılardan Hande Yener, sosyal medya üzerinde de gündem olmuş durumda.

Ünlü şarkıcılarından biri olarak öne çıkan Hande Yener, 'Carpe Diem' isimli albümünde yer alan en sevilen parçaları arasında yer alan 'Kaç' adlı şarkısını kliplendirmiş oldu. Sevenleri için özel bir sürpriz yapmış olan Hande Yener, yeni klibini müzikseverlerin de beğenisine sunmuş oldu. Klibin çekimi amacıyla kameraların karşısına geçmiş olan ünlü sanatçılardan Hande Yener, gündem olmayı da başarmış oldu. Hamamdayken köpüklerin içerisinde olduğu anları paylaşılmış olan ünlü sanatçılardan Hande Yener tekrardan gündem olmayı başarmış durumda.

Hande Yener farklı tarzı ve yaptığı şarkılar ile birlikte her dönemde gündem olmayı sürdürürken 'Carpe Diem' adlı albümünde yer alan tüm şarkıları da müzikseverler tarafından oldukça beğeni almıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.