Hazal Kaya nasıl keşfedildi?

2007 senesi içerisinde Kanal D'de karşımıza çıkmış olan ''Genco'' isimli dizi ile şöhrete kavuşmuş olan Hazal Kaya, ün sahibi olabilmeyi ise tamamı ile azmine borçlu bir durumda.

Hazal Kaya nasıl keşfedildi?


2007 senesi içerisinde Kanal D'de karşımıza çıkmış olan ''Genco'' isimli dizi ile şöhrete kavuşmuş olan Hazal Kaya, ün sahibi olabilmeyi ise tamamı ile azmine borçlu bir durumda. ''Genco'' isimli dizinin deneme çekimi için çağrılmış olan Kaya, ajans içerisinde sıra beklediği esnada elektrikler kesildi. Ajansta yer alan çalışanlar ise, Kaya'ya bugün  içerisinde gerçekleşecek çekimin aksayabilecek olduğunu, yarın tekrardan gelmesini ifade etti. Lakin Kaya ise, burada elektrikler gelene kadar beklemeyi tercih etti ve bunun sayesinde de bütün Türkiye'nin gönlüne taht kurmuş olduğu Genco isimli dizinin ''Özge'' adlı karakterine seçilmiş oldu.

2011 senesi içerisinde Show TV ekranlarında yayın yaşamına başlamış olan ''Adını Feriha Koydum'' ismine sahip dizi sayesinde çok büyük bir çıkış yakalamayı başaran Kaya, burda ise üniversite okumaya çalışmakta olan bir kapıcı kızını başarılı bir şekilde canlandırmış oldu.

Daha sonra da 2008 senesinin Eylül ayı içerisinde yayınlanmaya başlamış olan ve ayrıca Halid Ziya Uşaklıgil'e ait kitabın uyarlaması olduğu açıklanan ''Aşk - ı Memnu'' isimli dizide yer alan ''Nihal'' adlı karaktere hayat verdi ve burda da seyircilerden tam not almayı başardı.

Gaziantep ilinde dünyaya gelen güzel oyuncu, şimdilerde ise FOX TV kanalında yayına devam eden ''Bizim Hikaye'' adına sahip dizide ''Filiz'' isimli karakterle çok büyük bir beğeni toplamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.