Küçük İskender yaşamını yitirdi

Geçmiş olduğumuz senenin haziran ayı içerisinde kanserle ilgili teşhis konulmuş olan Küçük İskender lakabına sahip Derman İskender Över, hastalığa karşı sürdürdüğü savaşına yenik düştü

Küçük İskender yaşamını yitirdi


Geçmiş olduğumuz senenin haziran ayı içerisinde kanserle ilgili teşhis konulmuş olan Küçük İskender lakabına sahip Derman İskender Över, hastalığa karşı sürdürdüğü savaşına yenik düştü. 55 yaşında bulunan ünlü durumdaki şair tedavi görmüş olduğu hastanede yaşamını yitirdi.

Ünlü durumdaki şairlerden Küçük İskender geçmiş olduğumuz haziran ayı içerisinde kansere yakalanmış idi. O zamandan bu zamana kadar hastalığını Bodrum'da yer alan evinde devam ettirdiği tedavi ile atlatmaya çalışmaktaydı. Geçmiş olduğumuz günler içerisinde Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış olan ve yoğun bakım içerisinde tedavisi devam eden Küçük İskender gece geç saatlerde hastalığa karşı vermiş olduğu mücadeleyi yitirdi. Küçük İskender'in yaşamını yitirmesi sanat camiası ile birlikte hayranlarını  da yasa boğmuş oldu.

Över'e ait cenaze ise işlemlerin hemen sonrasında ailesi tarafından morg içerisinden alınıp Zincirlikuyu Gasılhanesi'ne götürüldü. Ünlü durumdaki şairle ilgili olarak yarın Kabataş Erkek Lisesi içerisinde bir tören gerçekleştirilecek. Öğle zamanında Ortaköy Camii içerisinde kılınmış olacak cenaze namazının hemen sonrasında da Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilmiş olacak.

Cenazeyi almış olan eniştesi Erol Çubuktar açıklaması içerisinde ''Çok büyük bir durumdaki değeri yitirdik, kalanlara  da uzun bir ömür dilemekteyim. Yarın Zincirlikuyu Mezarlığı içerisinde toprağa vermiş olacağız'' ifadeleri ile konuştu.

Küçük İskender geçmiş olduğumuz Mart ayı içerisinde Yekta Kopan ile birlikte Can Bonomo ve de  Öykü Karayel'le bir araya gelmiş idi. Şarkıcılardan biri olan Can Bonomo, beraber çektirmiş oldukları fotoğrafı ''Ölmeme günü'' şeklindeki bir not ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.