Apple şirketinden iOS 13 Betası için son bir güncelleme geldi

Apple şirketi, iOS 13 ismine sahip işletim sistemiyle alakalı son beta sürümünü de geliştiricilere özel olarak paylaştı.

Apple şirketinden iOS 13 Betası için son bir güncelleme geldi


Apple şirketi, iOS 13 ismine sahip işletim sistemiyle alakalı son beta sürümünü de geliştiricilere özel olarak paylaştı. paylaşılmış olan bu  yeni beta sürüm, firmanın yeni  çıkartacak olduğu işletim sistemini bütün kullanıcılarının kullanmasına sunmadan öncesinde, yapmış olduğu değişikliklerin son bir defa daha test edilmesi niteliğini taşıyor. Söz konusu bu güncelleme, küçük bazı tasarım değişikliklerinin yanı sıra bir takım ince ayarları da içermekte.

İşte iOS 13 işletim sisteminin 3. beta sürümü içerisinde kullanıcıları beklemekte bulunan yenilikler şu şekilde;

- Ev uygulaması içerisinde geçiş animasyonları değiştirilmiş oldu.
- Apple şirketinin yeni  gelecek bir oyun abonelik sistemi şeklinde karşımıza çıkacak Apple Arcade uygulaması için, yeni bir tane de tanıtım videosu ilave edildi.
- Kullananlar, kameralarını açmış olduklarında bir bildirim almaktalar ve bu söz konusu bildirim kameralarının ''Güvenli Kayıt'' ile alakalı özelliği desteklememekte olduğunu belirtiyor.
- Bölünmüş durumdaki ekran aktif bir hale getirildiğinde, özelliğin aktif edilmiş olduğunu belirten bir animasyon gösterilmekte.
- iPhone XS modeli ile birlikte iPhone XR modelinin kullanıcıları, video görüşmelerinin esnasında kamera ile göz temasını artırabilmek amacıyla geliştirilmiş olan yeni bir tane daha özelliği deneyimleyebilecekler.
- Klavye üzerinde yer alan işlem tuşları tekrardan tasarlanmış oldu.
- Ayarlar menüsünün hemen alt kısmında yeni getirilmiş olan bir ''Gürültüyü Engelleme'' şeklindeki seçenek getirilmiş oldu.
- Rehbere ilave edilen büyük bir  tane kırmızı yıldız, acil durumlarla alakalı kişileri ayırt etmeyi sağlamakta.

iOS 13 işletim sisteminin 3. betası, kablosuz bir şekilde indirilebilecek olduğu gibi iTunes kullanıpta indirilebilecek bir durumda.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.