O oyuncuyu görenler tanıyamadı

Yeşim Ceren Bozoğlu, rol almış olduğu yeni dizilerden ''Yüzleşme'' isimli dizi içerisindeki görüntüsüyle sevenlerini çok fazla şaşırttı.

O oyuncuyu görenler tanıyamadı


Yeşim Ceren Bozoğlu, rol almış olduğu yeni dizilerden ''Yüzleşme'' isimli dizi içerisindeki görüntüsüyle sevenlerini çok fazla şaşırttı.

Yeşim Ceren Bozoğlu, 102 kiloya kadar çıktığı için 2017 senesinde bir mide küçültme ameliyatı geçirmişti. 2 sene içerisinde tam tamına 50 kilo vererek 52 kiloya kadar düştü. Bozoğlu ayrıca; ''Kiloların bir bölümünü canlandırmış olduğum rol için almıştım. Sonrasında ise sağlığım çok fazla bozuldu, vermekte  çok zorlandım. Bir daha hiç kimse bana rol amacıyla kilo aldıramaz'' ifadelerine yer verdi. ''Zümrüt'' karakteriyle ilgili olarak saçlarını sarı renge boyatmış olan oyuncu, tartışma yaratabilecek bir açıklama da yapıp, ''Saçım sarı renkte, ancak aklımla birlikte beynim esmer.'' şeklindeki ifadelere yer verdi.


Yeni dizilerinden biri olan Yüzleşme içerisinde oynayacağı Zümrüt karakteriyle ilgili bilgi aktaran Bozoğlu; ''45 yaş grubunda. Masal'ın halası şeklinde bilinmekte. Çok fazla zeki, çokta güzel bir kadın. Ancak fazlasıyla da gizemli. Geçmişiyle alakalı olarak yalnızca eskiden bir hemşire olduğu bilinmekte. Şimdi de çok zengin iş kadını. Senelerce Masal'la beraber alacakları intikamı planlamış oldu. Ancak kimsenin bilmemekte olduğu Masalla beraber kendi intikamını da alacak.'' ifadelerine yer verdi.

Yeşim Ceren Bozoğlu, 29 Temmuz 1974 senesi içerisinde Ankara ilinde dünyaya gelmiş olan Türkiye'nin tiyatro ile birlikte sinema ve de dizi oyuncusudur. Bunlara ilave bir şekilde yönetmen, seslendirme sanatçısı ve de eğitmendir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.