Güncellemesinin boyutuyla çok fazla şaşırttı

Ubisoft şirketinin online temaya sahip açık dünya oyunlarından The Divison 2 isimli yapımın çıkmasına sadece 6 gün gibi fazlasıyla az bir zaman kaldı lakin PS4  platformunun kullanıcıları oyunu oynayabilmek amacıyla biraz daha beklemek mecburiyetinde kalabilirler.

Güncellemesinin boyutuyla çok fazla şaşırttı


Ubisoft şirketinin online temaya sahip açık dünya oyunlarından The Divison 2 isimli yapımın çıkmasına sadece 6 gün gibi fazlasıyla az bir zaman kaldı lakin PS4  platformunun kullanıcıları oyunu oynayabilmek amacıyla biraz daha beklemek mecburiyetinde kalabilirler. Çünkü oyunun ilk gün gelecek güncellemesi 90 GB'lik çok büyük bir boyuta sahip olacak. Ama Xbox platformu ve PC  platformunun kullanıcıları için durum bu şekilde değil. Onlar  ise oyunun ilk gün gelecek güncellemesini 48 ila 52 GB'lik bir boyuta sahip olarak alacaklar.

Ubisoft şirketinin yapmış olduğu açıklamasına bakılır ise oyunun PS4 sürümü içinde dahili depolamada kaplayacak olduğu boyut hem dijital  bir şekilde hem ise DVD kopyasında 88 ila 92 GB arasında bulunacak. Başka bir değiş ile oyunun DVD kopyasına sahip bulunan oyuncular, oyunu da başından sonuna kadar indirmek mecburiyetinde kalacaklar.

Lakin Ubisoft şirketinin destek sayfasında yer alan ilk gün güncellemesi boyutlarıyla ilgili olarak bir takım tutarsızlıklar yer alıyor. Örnek olarak The Division 2 isimli oyunun DVD kopyasına sahip bulunan PS4 platformu kullanıcılarının oyunu oynamak amacıyla 48 ila 52 GB’lık bir indirme yapacak olduğunu da söylemekte. Oyunun yüklenmiş durumdaki boyutunda da herhangi bir şekilde değişiklik bulunmuyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.