Restorandaki kavgayı ayırabilmek için havaya ateş açtı

Ankara ilinde yer alan bir restoran içerisinde iki grubun arasında meydana gelen tartışma aniden kavgaya döndü. Birbirlerine restoranda yer alan sandalyeleri fırlatmaya başlayan 2 grup  bu restoranı da adeta savaş alanına çevirmiş oldu.

Restorandaki kavgayı ayırabilmek için havaya ateş açtı


Ankara ilinde yer alan bir restoran içerisinde iki grubun arasında meydana gelen tartışma aniden kavgaya döndü. Birbirlerine restoranda yer alan sandalyeleri fırlatmaya başlayan 2 grup  bu restoranı da adeta savaş alanına çevirmiş oldu. Sokak üzerinden geçmekte olan Jandarma Uzman Çavuş görevinde bulunan M. V.'nin  söz konusu bu kavgayı fark ederek havaya ateş etmiş olmasıyla beraber kavga eden gruplar hızlı bir şekilde kaçtı.

Söz konusu bu olay, Kızılay'da yer alan Karanfil Sokak üzerindeki bir tane restoranda gerçekleşti. Restoran içerisinde yemek yemeye başlayan 2 grubun arasında henüz bilinmemekte olan bir sebepten dolayı tartışma meydana geldi. Kısa zaman içerisinde kavgaya dönmüş olan bu olay esnasında taraflar, mekanda yer alan sandalyeleri kullanarak birbirlerine girmiş oldu. Sokak üzerinden geçtiği esnada kavgayı fark eden sivil kıyafetli  bir durumdaki Jandarma Uzman Çavuş görevinde bulunan M. V.,  hızlı bir şekilde belinde bulunan silahını çıkarttı ve havaya ateş açmaya başladı.

Silahın sesini duymuş olan taraflar hızlı bir şekilde kavgayı bıraktı ve restoranın içinden çıkıp kaçtı. Güvenlik kamerasıyla birlikte cep telefonlarının kameralarına saniye saniye yansımış olan olayla alakalı olarak polis memurları da restoran içerisinde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri, kavgaya karışan kişileri yakalayabilmek amacıyla çalışma başlatmış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.