Sanem Yales evlendi

Bir dönemlere damga vurmuş olan ve başrollerinde  ise Barış Arduç ile birlikte Elçin Sangu'nun oynamış olduğu Kiralık Aşk isimli dizinin güzel oyuncularından Sanem Yeles, önceki gün dünyaevine girmiş oldu.

Sanem Yales evlendi


Bir dönemlere damga vurmuş olan ve başrollerinde  ise Barış Arduç ile birlikte Elçin Sangu'nun oynamış olduğu Kiralık Aşk isimli dizinin güzel oyuncularından Sanem Yeles, önceki gün dünyaevine girmiş oldu. Oyuncunun düğünü içerisinde dizide yakın dostunu oynamakta bulunan Sangu'nun yer almaması da dikkatlerden hiç bir şekilde kaçmadı.

Kiralık Aşk isimli dizi içerisinde Nihan karakterine can veren güzel oyunculardan Sanem Yeles, babasının evinden davul ve zurna eşliğinde çıkmış oldu. Lüks bir tane oteldeki balo salonu içerisinde dünyaevine girmiş olan başarılı oyuncu, ilk dansını ise Sezen Aksu'ya ait olan Haydi Gel Benimle Ol isimli şarkı ile yaptı. Oyuncu ayrıca, düğün içerisinde yakın dostları ile beraber oyun havası ile birlikte halay çekmeyi de hiç bir şekilde ihmal etmedi.

Sanem Yeles Kim?

Sanem Yeles, 2 Ağustos 1988 senesi içerisinde dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesinin İktisadi ile İdari Bilimler Fakültesinin İşletme mezunu olmayı başaran Sanem Yeles, oyunculukla ilgili kariyerine ise 2012 senesi içerisinde ''Mor Menekşeler'' isimli dizide can verdiği Firdevs isimli karakter ile başladı. Oyunculuk kariyeri süresince ''Canımın İçi'' (2012) isimli dizi ile birlikte ''Kiralık Aşk'' (2015 ila 2017) isimli diziyle beraber Doritos Akademi (2013) isimli reklam filmi içerisinde rol almış oldu. Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin Şehir Tiyatroları içerisinde ''Fehim Paşa Konağı'' (2013 ila 2014) ile birlikte ''Parçacık'' (2013 ila 2014) ve son olarak ''Gergedan'' (2014 ila 2015) isimli oyunlar ile izleyiciyle buluşmuş olan Sanem Yeles, Odunpazarı Belediyesinin Gösteri ile Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü içerisinde almış olduğu 2 senelik eğitim boyunca da 4 tane oyunda yer almış oldu.



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.