Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli bugün görüşecek. Gündemde yaklaşan seçim var!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan etmesinin ardından siyaset dünyasında yaklaşan seçimle ilgili çalışmalar başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli bugün cumhurbaşkanlığı külliyesinde bir araya gelecek. ikilinin gündeminde yaklaşan seçimlerin olması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli bugün görüşecek. Gündemde yaklaşan seçim var!

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıklamasının ardından ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde iki önemli görüşme gerçekleştirecek.
Erdoğan, saat 14.00'te MHP lideri Devlet Bahçeli'yi cumhurbaşkanlığı küllüyesinde misafir edecek. Gündemde yaklaşan seçim olması bekleniyor. İkili en son deprem bölgesi ziyaretinde bir araya gelmişti. 
Gözler yapılan görüşme sonrasında yapılacak açıklamalara çevrildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.