Seneler sonra ortaya çıktı

Türk şarkıcı ile sunuculardan Uğur Arslan, izdivaç programlarının sunuculu görevini yaptıktan seneler sonra ilk defa ortaya çıkmış oldu.

Seneler sonra ortaya çıktı



Türk şarkıcı ile sunuculardan Uğur Arslan, izdivaç programlarının sunuculu görevini yaptıktan seneler sonra ilk defa ortaya çıkmış oldu.

Songül Karlı ile beraber ''Su Gibi'' isimli programın, Seda Sayan'la beraber de ''Evleneceksen Gel'' isimli programın sunuculuğunu üstlenmiş olan Uğur Arslan, kişiliğiyle birlikte karakterine uygun durumda olmayan işleri yaptığından dolayı sosyal medya üzerinden yoğun bir şekilde gelen tepkilere maruz kalmış idi. 46 yaşında bulunan şarkıcı, en son yeni bir  tane projeyle tekrar göründü. Melekler Kahvesi ile Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin işbirliğinde yürütülmüş olan kapakları hayvan mamalarına ve su kaplarına dönüştürme isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında görüntülenen Uğur Arslan, bu defa ise çok fazla takdir edildi.

Ünlü sunuculardan biri olan Uğur Arslan, geçmiş olduğumuz gün okulda öğrenciler ile buluşup, bu anlamlı projeye destek vermiş olan isimlerin arasına katılmış oldu. Projeye Arslan'ın yanında; oyuncularda Mine Armağan ile birlikt Fatih Dağıdır, e Tuğba Tutuğ,  Baran Taylan Yolalan ile birlikte menajerlerden Levent Ünalan'da destek vermiş oldu. Uğur Arslan ile birlikte ünlü durumdaki oyuncular, toplamış oldukları kapakları getirip, sokak hayvanları amacıyla mama ve su kapları maksadıyla dönüşüme teslim etti. Öğrencilerinde çok yoğun bir ilgisi ile karşılaşmış olan ünlü sunucu ve de oyunculardan Arslan, resim isteklerini hiç bir şekilde geri çevirmezken, herkesi de bu anlamlı proje içerisinde yer almak için davet etti.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.