Serenay'ın başı belada

Evlenecek oldukları konusunda beklentiler bulunan ve magazin dünyası içerisindeki en fazla yakıştırılan çiftlerinden biri olarak gösterilen Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin 2015 senesinde başlamış olan aşklarına son noktayı koydu.

Serenay'ın başı belada


Evlenecek oldukları konusunda beklentiler bulunan ve magazin dünyası içerisindeki en fazla yakıştırılan çiftlerinden biri olarak gösterilen Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin 2015 senesinde başlamış olan aşklarına son noktayı koydu. Ayrılıkla alakalı haberler magazin gündemine adeta bir bomba gibi düşmüş durumdayken Sarıkaya, çapkın kişilerin yakın markajına girmiş durumda.


Ayrılık haberlerinin hemen sonrasında da Sarıkaya'nın Instagram üzerinde yer alan takipçilerin sayısı tam tamına 200.000 kişi daha artıp 7.8 milyon taneye kadar ulaştı. Güzel ve başarılı durumdaki oyuncu, Bürsin ile uzatmalı ilişkisine son verdikten sonra da çapkınların gözdesi durumuna geldi.

Takvim tarafından yapılmış olan habere bakılırsa, özellikle de cemiyet yaşamının genç yaştaki playboyları güzel oyuncu ile tanışmak amacıyla adeta sıraya girmiş bir durumda. Sarıkaya'yla iletişime geçmek talep eden bu çapkınlar, ünlü ve başarılı durumdaki oyuncuyu sosyal medya hesabı üzerinden takibe aldı.

Bunu yapmakla da yetinmemekte olan sosyetikler, ünlü durumdaki oyuncuyu adım adım takip ederek gitmiş olduğu  mekanlara  da uğrayıp onunla tanışmak için çalıştı. Ve hatta cemiyet yaşamını önde gelen bir çok çapkın ismi, iddialara bakılır ise Serenay Sarıkaya'nın yakın ostlarından bir tanesi olan Yasemin Özilhan'ı dahi araya sokma konusunda uğraştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.