Xiaomi Mi Band 4'e ait görsel sızdı

Geçmiş olduğumuz ay Bluetooth üzerinden sertifika almış bulunan Xiaomi şirketinin daha sonraki antrenman bilekliklerinden Mi Band 4'le alakalı çok daha yeni bilgiler ortaya çıkmayı sürdürmekte.

Xiaomi Mi Band 4'e ait görsel sızdı


Geçmiş olduğumuz ay Bluetooth üzerinden sertifika almış bulunan Xiaomi şirketinin daha sonraki antrenman bilekliklerinden Mi Band 4'le alakalı çok daha yeni bilgiler ortaya çıkmayı sürdürmekte. Tayvan Ulusal Sertifika Kuruluşu tarafından gelmiş olan yeni bilgilere bakılırsa Xiaomi Mi Band 4 isimli ürün, resmi bir şekilde onaylanmış halde.

Dikdörtgen şekline sahip klasik ekrana sahip olarak karşımıza çıkan Xiaomi şirketinin 4. nesildeki fitness bilekliği kalın çerçeveyesinin yanı sıra kıvrımlı bir  tane cama da sahip. Üstünde yuvarlak bir  tane buton yer alan bu cihaz, arka kısmında nabız ölçüm sensörünü bulundurmakta. Mi Band 4 ürünüyle beraber gelecek olduğu açıklanan bu nabız sensörünün, Mi Band 3'te olanına bakıldığında çok daha gelişmiş bir vaziyette olacağı ve fazlasıyla daha doğru sonuçlar verecek olduğu da belirtilmekte.

Yeni bileklik üzerindeki bir başka büyük değişiklikse şarj soketinin yeri şeklinde karşımıza çıkmakta. Daha öncesinde cihazın yan kısmında yer alan bulunan şarj pinleri, yeni modelle birlikte cihazın alt bölümüne taşınmış bir durumda. Bunun doğrultusunda Mi Band 3 isimli cihazın şarj kablosunu yeni bileklikle uyumlu bir durumda bulunmayacağını da söyleyebiliriz.

Yeni gelecek şarj cihazına ait bir  tane fotoğrafta yer almakta. Yenilenen şarj istasyonu çok büyük bir ihtimal ile cihaz içine oturtulup kullanılıyor olacak. Mi Band 3 isimli cihaza oranla  çok daha uzun bir şekilde kullanım zamanı sunacak olduğu açıklanan 4. nesildeki antrenman bilekliğinin 135 mAh kapasitesine sahip bir bataryayla karşımıza çıkması da beklenmekte. Mayıs ayı içerisinde lanse edilmesi konusunda bir beklenti olan Xiaomi Mi Band 4 isimli ürünün global bir şekilde piyasaya çıkartılacağı da tahmin edilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.