Siyah beyaz fotoğraflar ile veda etti

Çarpışma isimli dizi, nefeslerin tutulup izlenecek olduğu, final bölümü ile ekranlar üzerindeki 24 bölümden oluşan serüvenini tamamlamış olacak.

Siyah beyaz fotoğraflar ile veda etti


Çarpışma isimli dizi, nefeslerin tutulup izlenecek olduğu, final bölümü ile ekranlar üzerindeki 24 bölümden oluşan serüvenini tamamlamış olacak. Dizi içerisinde Komiser Kadir Adalı şeklinde gönüllerde taht kurmayı başaran oyunculardan Kıvanç Tatlıtuğ, set içerisinden rol arkadaşı  olan Elçin Sangu ve de Alperen Duymaz ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yapmış olduğu bu veda paylaşımı ise takipçileri tarafından dakikalar içerisinde binlerce  sayıda yorum ile birlikte beğeni almış oldu.

Son bölüm içerisinde ne olacak?

Kadir, Zeynep'i hızlı bir şekilde hastaneye getiriyor. Zeynep ise ölümün kıyısında bulunmaktadır. Cansız'a olan nefreti katlanıp artmakta olan Kadir onu tanımakta bulunan, beraber iş yapanların adlarını teker teker öğrenir ve izini sürmeye başlar. Veli ise Cansız'ın peşine düşmüştür. Kadir ve Veli, 2 farklı koldan ve öldüre öldüre Cansız'a doğru ilerlemeye devam ederler. Kadir ile Veli'nin peşinde bulunduğu haberi ise kısa zaman içerisinde Cansız'a da ulaşmıştır. Cansız ise, adamlarına Aylin'i kaçırmaları için bir talimat verir. Aylin ise, Cemre'yle beraberken zorla kaçırılmıştır. Cansız ise, Aylin'in yaşamına karşılık  olarak Kadir'den Veli'yi öldürmesini talep eder. Kadir  ise gözünü bile kırpmadan Veli'yi hemen vurur. Fakat Cansız sözünü tutmaz ve Kadir'den, aynı Selim gibi kendini öldürmesini talep eder. Kadir ise, Aylin'in yaşaması amacıyla hiç bir şekilde tereddüt etmeden silahını başına koyar. Tam da bu esnada bir telefon sesi duyularak Kadir ile Cansız hesaplaşmasının seyri değişmiş olur. Artık yolun sununa gelinmiştir ve ikisinden bir tanesi için ölüm tamamen kaçınılmaz bir durumdadır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.