Takipçileriyle bir anısını paylaştı

Ünlü şarkıcılardan biri olan Haluk Levent, uçak yolculuğu esnasında başına gelmiş olan trajikomik bir hatırasını açık bir şekilde anlattı.

Takipçileriyle bir anısını paylaştı


Ünlü şarkıcılardan biri olan Haluk Levent, uçak yolculuğu esnasında başına gelmiş olan trajikomik bir hatırasını açık bir şekilde anlattı. Twitter hesabı üzerinden bu hatırasını açık bir şekilde paylaşmış olan Levent, yolculuk sırasında yanında oturmakta bulunan kişinin turist olduğunu ve Türkçe'yi bilmediğini düşünüp hostese çok komik bir şikayette bulunmuş olduğunu anlattı.


Haluk Levent devamında ise, başına gelmiş olan bu komik hatırasını şu sözler ile birlikte anlattı; ''Uçaktayken montumu yerleştirdiğim esnada yanımda bulunan adam bana ters  bir şekilde baktı. Almanca dilinde bir gazete okumaktaydı ve tipik bir almana benziyordu. Yerime oturduktan hemen sonra ise hostes 'hoşgeldiniz uçağımıza Haluk bey nasılsınız' şeklinde soru sordu. Ben ise 'iyiyim ancak yolculuk kötü geçecek sanırım yanımda çok aksi bir amca oturmakta' şeklinde cevap vererek güldüm.

Biraz zaman geçtikten sonra ise adam hostese seslenerek Türkçe olarak ''bana bir su verebilir misiniz' şeklinde istekte bulundu. Yemin ediyorum o an adeta yerin dibine girdim. Esmer olan suratım halen kıpkırmızı. Hayır orda kahkaha atmak istedim ama ya adam bir daha ters bakar ise. Sindim ve pıstım gömüldüm adeta o  koltuğa. Son zamanlar içerisinde hiç bu kadar çok utanmamıştım.''

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.