Tarkan'ın mezar taşı ile çok şaşırttı

Antalya ili içerisinde 12 seneden beri mezar yapımı işi ile uğraşmakta bulunan Mehmet Çetin, iş yerinin  hemen önüne kendisine ait  mezarını yaptı.

Tarkan'ın mezar taşı ile çok şaşırttı


Antalya ili içerisinde 12 seneden beri mezar yapımı işi ile uğraşmakta bulunan Mehmet Çetin, iş yerinin  hemen önüne kendisine ait  mezarını yaptı. Andızlı Mezarlığı'nın karşısında yer alan dükkanına Çetin'in teşhir maksatlı ismi, soyadı ve de telefon numarası yazan mezar, yoldan geçmiş olanların ilgi odağı haline geldi. Reklam maksadıyla mezarını yaptırmış olan Çetin, kabrin  hemen yanına ise sanatçılardan Tarkan'ın fotoğrafının bulunduğu bir mezar taşı hazırlamış oldu.

Çetin, Tarkan'a  kadar sevgisini ölümsüzleştirmek amacıyla sanatçının fotoğrafının  bulunduğu bu mezar taşını, kendi kabrinin hemen yanına asmış olduğunu ifade etti. İş yerine gelmiş olan müşterilerine özel olarak hazırlamış olduğu örnek kabirlerin beğenilmesinin ardından kendi mezarını yapmak için karar vermiş olduğunu ifade eden Çetin; ''Mezar başına koyulan taşına ismini ve  telefon numaramı yazdım. İnsanlar çok fazla şaşırıyor ve ''öldü mü'' şeklinde soruyorlar. Numaramı görmüş olanlar, niçin yazıldığını çok fazla merak ediyor. Mezarı da merak etmiş olan çok oluyor. İnsanların çok fazla dikkatini çekmekte. Ben ise arkadaşlarıma sürekli olarak; ''Eğer ölürsem mezarım da hazır, beni merak etmekte olanlar için numaram da yazılı'' demekteyim. Mezar taşlarının üzerine resim de yapmaktayız. Ben ise severek dinlediğimden dolayı Tarkan'ın bir fotoğrafının yer aldığı mezar taşı hazırlamış oldum. Bazen ise  vatandaşlar ''Tarkan öldü mü?' şeklinde şakalaşıyorlar'' ifadeleri ile konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.