Google Stadia için uyumlu olacağı açıklandı

Ubisoft şirketinin E3 2019 isimli konferans esnasında, PC oyuncularına özel yeni bir tane abonelik hizmetinin tanıtımı yapıldı.

Google Stadia için uyumlu olacağı açıklandı


Ubisoft şirketinin E3 2019 isimli konferans esnasında, PC oyuncularına özel yeni bir tane abonelik hizmetinin tanıtımı yapıldı. Uplay+ ismine sahip bu hizmet, oyuncuların 100 tane oyundan daha çok oyunu içinde barındırabilen bir kütüphaneye erişebilmelerine imkan tanıyor olacak. Yeni  gelen bir abonelik hizmetiyle birlikte oyuncular, erken erişimde yer alan oyunları deneyimleyebiliyor olacak ve bu oyunların ek paketlerine de bedava bir şekilde olarak ulaşabiliyor olacak. Uplay+ aynı zaman içerisinde Google Stadia platformuyla da entegre bir sistem olarak karşımıza çıkacak.

Uplay+ platformunun abonelik sistemine ait ücreti 15 dolar tutarında belirlenmiş bir durumda ve şu anda üyelik gerçekleştirenler için Eylül ayı tamamen ücretsiz bir durumda olacak. Uplay+ kütüphanesi içerisinde Far Cry New Dawn ile birlikte For Honor,  Rainbow Six Siege, The Crew 2,  Prince of Persia, Beyond Good & Evil,  Steep, Splinter Cell: Blacklist, Anno 1800, Rayman Legends, birkaç tane Assassin’s Creed oyunuyla, Child of Light yer aldığını da belirtmemizde yarar var.

Google Stadia kullananların ise Stadia’ya 2 değişik şekilde ulaşabilecekleri bilinmekte. Bunlardan bir tanesi daha kısıtlı bir kütüphanesi bulunan ücretsiz sürüm iken bir başkası ise sınırsız bir kütüphanesi bulunan '‘Pro’' isimli sürümü şeklinde olacak. Uplay+ kütüphanesi içerisinde yer alan oyunlar Stadia platformunun Pro sürümde yer alan kütüphaneye de dahil edilir ise Uplay+ platformunun tek bir artısı, DLC ile birlikte erken erişim benzerindeki olanaklar olacak.

Uplay platformunun bu  yeni sistemi 2020 senesi içerisinde Google Stadia kullanıcılarına da sunulmuş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.