Ünlü dergi için çok ateşli pozlar verdi

29 yaşında bulunan Veronica Pome, Sports Illustrated Swimsuit isimli dergi için Ashley Graham'dan hemen sonra poz vermiş 2. büyük beden model olarak tarihe geçti.

Ünlü dergi için çok ateşli pozlar verdi


29 yaşında bulunan Veronica Pome, Sports Illustrated Swimsuit isimli dergi için Ashley Graham'dan hemen sonra poz vermiş 2. büyük beden model olarak tarihe geçti. Pome bu durumu; ''kusurlarım  aslında beni en fazla güçlendirmekte olan şey!'' şeklindeki sözlerle kutladı. Dergi ayrıca genç yaştaki modeli ise; ''sakıncalı bebek'' şeklinde tanıttı.

Senelik bir şekilde yayınlanmakta olan dergilerden Sports Illustrated'e poz vermiş büyük bedenlerden Veronica Pome, dergiye poz vermiş ilk Polinezya asıllı model olmanında gururunu yaşamakta. Dergiye poz verebilmek amacıyla binlerce sayıdaki kişi arasından seçilmiş olan Veronica, dergi içinde ''sakıncalı bir bebek'' şeklinde tanıtıldı.

Instagram hesabı üzerinden dergiye vermiş olduğu pozları paylaşmış olan büyük beden modellerden, görselleri ''Derinlerde ne yapabilecek olduğunu çok iyi bilmektesin'' şeklindeki notla paylaştı.

Dergi için röportaj vermiş olan genç kadın ayrıca; ''Bazen olması gerekli en güçlü  durumdaki şey hafife alınmaktadır'' şeklindeki sözle dikkat çekmekteyken konuşmasını şu şekilde devam ettirdi; 'Bazı durumlarda başarılı olabilmeniz amacıyla bir şeyleri feda etmek mecburiyetinde kalabilirsiniz. Bu sizleri zayıf değil  çok daha güçlü kılacaktır. Kusurlarım ise beni model olarak en fazla güçlendirmiş olan şey oldu. İçsel durumdaki güzellik niteliklerini vurgulayabilmek benim açımdan fazlasıyla önemli, zira çok uzun süredir toplumun güzellik beklentileri çok değişik bir yöndeydi. Genç  yaşlardaki kızlar bize, bakıp kendilerini çok  daha güvende ve çok daha güçlenmiş hissetmekteler. Ve bu yalnızca bir başlangıç bizleri çok daha sık bir şekilde göreceksiniz. Yaşamdaki en büyük zevk ise, insanların yapamazsın dedikleri şeyleri yapabilmektir.'

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.