Huawei şirketi Y6 2019 modelini tanıttı

Geçmiş olduğumuz hafta gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi 2019 (MWC 2019) kapsamında yeni katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonlarından Mate X modelini lanse etmiş olan Çin asıllı firma, şimdi de yeni giriş seviyesindeki akıllı telefonlarından Huawei Y6 (2019) modelinin tanıtımını yaptı.

Huawei şirketi Y6 2019 modelini tanıttı


Geçmiş olduğumuz hafta gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi 2019 (MWC 2019) kapsamında yeni katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonlarından Mate X modelini lanse etmiş olan Çin asıllı firma, şimdi de yeni giriş seviyesindeki akıllı telefonlarından Huawei Y6 (2019) modelinin tanıtımını yaptı. Huawei şirketinin yeni duyurulan akıllı telefonu, geçtiğimiz sene piyasaya sürülen versiyonunun (Huawei Y6 2018 modeli) geliştirilmiş durumu şeklinde karşımıza çıkmakta.

Huawei Y6 (2019) modeli öteki akıllı telefonların tam tersine özel bir tasarıma da sahip. Cihazın ayrıca ''Kehribar Rengi''ndeki renk seçeneğini tercih etmiş olan kullanıcılar, cihazlarının arka kısmında deri hissiyatı bulunan ve dikişli bir kaplamaya da sahip olmuş bulunacaklar. Safir Mavisi ile birlikte Gece Siyahı renkleri Huawei Y6 (2019)  modelinin arka bölümleri de klasik şekilde metal durumdaki bir panele sahip.

Klasmanında yer alan öteki akıllı telefonlara bakılırsa az daha küçük bir ekran boyutu ile birlikte karşımıza çıkmış olan Huawei Y6 (2019) modelinin ekranı; gözlere çok fazla zarar verdiği açıklanan mavi ışığı komple filtrelediğini göstermekte olan TÜV Rheinland sertifikasını da üzerinde barındırıyor. Huawei şirketinin giriş seviyesinde yer alan yeni akıllı telefonunun Hindistan içerisinde 140 dolar tutarından çok daha yakın bir tarihte satışa çıkacak olması beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.