Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan Kızılay başkanı Kerem Kınık'a zehir zemberek sözler!

Kızılay'ın Ahbap'a çadır satması üzerine birçok ünlü isim tarafından eleştirilen Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a sosyal medya hesabı üzerinden seslenen ünlü oyuncu Şahan Gökbakar ağır sözler kullandı. Gökbakar yaptığı paylaşımda "bende şöhret çok da sizde utanma duygusu yok maalesef... " ifadelerini kullandı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan Kızılay başkanı Kerem Kınık'a zehir zemberek sözler!

Kızılay'ın çadır satması üzerine paylaşımlar yaparak tepki gösteren Şahan Gökbakar ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık arasındaki gerginlik sürüyor.
Geçtiğimiz günlerde Şahan Gökbakar’ı şöhret peşinde koşmakla itham eden Kınık paylaşımında şu ifadelere yer vermişti

“Şahan bey, bionuzda insan-baba-komedyen yazıyor, anlıyorum sizi, size şöhret lazım. Ben de insanım, babayım sizden farklı olarak dedeyim de ve üniversite hocasıyım. Velev ki hata yapmış bile olsa bir insanı nefret objesi haline getirmek, televizyon ekranlarına resmini saatlerce sabitleyip linç duygusunu topluma yaymak, insanları tanımadığı bir insanın üzerinde tepinmeleri için kışkırtmak ne insanlığa ne babalığa sığar, ayrıca komik de değil.

Şahan Gökbakar'dan kendisine 'size şöhret lazım' diyen Kerem Kınık'a sert ifadelerle yanıt geldi.Gökbakar yaptığı paylaşımda,
"Kerem bey bırakın edebiyatı! Siz TRT'de çalışan oğlunuzu Kızılay Genç başkan yardımcısı yapıp 60 bin TL'ye yakın maaş bağlayan bir babasınız. Bende şöhret çok da sizde utanma duygusu yok maalesef..." diyerek seslendi.

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.