Yeni Şubesinin açılışına giden Selin Ciğerci'ye Konyalılar tekbirlerle tepki gösterdi, öfkeli kalabalık uzun süre dağılmadı!

Türkiye'de cinsiyet değiştirmesinin yanı sıra iş dünyasında da adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci Güzellik Merkezleri'nin yeni şubesinin açılışı için gittiği Konya'da büyük tepki aldı. Kalabalık bir gurup tekbirlerle tepki gösterirken, öfkeli kalabalığı gören şube çalışanlarının açılış için şube binasına asılan süsleme ve balonları söktükleri anlar kameralar yansıdı. Polis ekipleri taşkınlık yapılmaması için gruba engel oldu.

Yeni Şubesinin açılışına giden Selin Ciğerci'ye Konyalılar tekbirlerle tepki gösterdi, öfkeli kalabalık uzun süre dağılmadı!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci cinsiyet değiştirmesi, yaptığı evlilik, taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmasıyla birlikte iş dünyasında da adından söz ettiriyor. Onlarca şubesi olan güzellik merkezlerinin kurucusu olan ünlü fenomen Ciğerci  Memleketi olan Konya Meram'da yeni açılacak olan güzellik merkezi şubesine  gitmesi üzerine vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.
"Konya'da seni istemiyoruz defol burdan" sloganlarının yükseldiği kalabalık uzun süre dağılmayarak tekbir sesleriyle tepki göstermeye devam etti..
 Şube binasına açılış için asılan balonlar çalışanlar tarafından hızla sökülürken, polis ekipleri öfkeli kalabalığa engel olmak için alandan ayrılmadı.
Yaşanılanların ardınan ilginç bir paylaşım yapan Selin Ciğerci,"Konya'ya yerleşmeye karar verdim" şeklinde paylaşım yaptı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.