Ünlü oyuncu Özcan Deniz kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar ile dünya evine girdi!

2019 yılında Feyza Aktan ile boşanan Özcan Deniz uzun süredir aşk yaşadığı kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar ile dünya evine girdi, çiftin nikahı sonrasında ilk kareleri Özcan Deniz sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Ünlü oyuncu Özcan Deniz kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi  Samar Dadgar ile dünya evine girdi!

2019 yılında eşi Feyza Aktan2dan anlaşmalı şekilde boşanan oyuncu Özcan Çelik uzun süredir ilişki yaşadığı kendisinden 22 yaş küçük 28 yaşındaki sevgilisi  Samar Dadgar ile dünya evine girdi.

50 yaşında ki Özcan Denizli ile nikah masasına oturan  Samar Dadgar evlerinde kılınan sade bir nikahla birlikte evlendiler, gerçekleştirilen nikah törenine ise çiftin yakınları katıldı.

Uzun süredir aşk yaşayan çift gözlerden uzak bir hayat sürerken nikah günü çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz "Her aşk hikayesi güzeldir, ama bizimkisi favorim" ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz'in annesi ise bir süre önce yaptığı açıklamada evliliğe razı olmadığını belirterek "Oğlumun evlenmesini istemiyorum. İlla nikah masasına mı oturmak lazım? Gönüller ve kalpler bir olsun. Kız arkadaşı bu söylediklerimi duyunca üzülecek ama Özcan'ın da bunu düşünmesi lazım" ifadesini kullanmıştı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.