İyi Parti cephesinden büyük şok, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını onaylamıyoruz!

Yaklaşan seçim öncesinde 6'lı masanın çıkaracağı cumhurbaşkanı adayı merak konusu olurken, İyi Parti kanadından açıklama geldi, Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı "Parti yetkili kurulları, şu anda Kemal Bey'i onaylayacak noktada değil" dedi.

İyi Parti cephesinden büyük şok, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını onaylamıyoruz!

Son dönemde 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı olacağı yönünde iddialar ortaya atılan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim hazırlıklarını sürdürüğü, gerçekleştirdiği çeşitli toplantılarda oy topladığı iddia edilmişti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 14 Mayıs tarihinde yapılmasına kesin gözüyle bakılırken, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayınını açıklamaması ise büyük merak uyandırmıştı.

Son olarak açıklamalarda bulunan İyi Parti Genel Başkan yardımcısı Cihan Paçacı "Şöyle bir şey var: Sokakta Kemal Bey'e itiraz görüyoruz, 'Dürüst değil mi?' diye soruyoruz, 'Dürüst' diyorlar. 'Devlet tecrübesi yok mu?' diyoruz 'Var' diyorlar. 'E o zaman?' 'Ama olmaz…' Sokaktaki bu itirazı İYİ Parti olarak görmezden gelemeyiz. Bu itiraz var" 

"Parti yetkili kurulları, şu anda Kemal Bey'i onaylayacak noktada değil ama bu nihai olarak böyle devam edecek anlamına da gelmiyor. Meral Hanım konuyu yetkili kurullara getirecek, orada nihai karar alınacak" ifadesini kullandı.

Yapılan açıklama sonrasında CHP cephesinden henüz bir açıklama yapılmazken 6'lı masa bugün İyi Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener ev sahipliğinde toplanacak, yapılacak olan bu görüşmede aday konusunun görüşüleceği iddia edildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.