Usta oyuncu trafik kazası yaptı

Usta oyunculardan biri olan Selahattin Taşdöğen, Kadıköy ilçesinde otomobili ile yaya geçidi üzerinden yolun karşı tarafına geçmeyi isteyen motosikletliye çarpmış oldu.

Usta oyuncu trafik kazası yaptı


Usta oyunculardan biri olan Selahattin Taşdöğen, Kadıköy ilçesinde otomobili ile yaya geçidi üzerinden yolun karşı tarafına geçmeyi isteyen motosikletliye çarpmış oldu. Ağır bir şekilde yaralanmış olan motosiklet şoförü ise ambulansla hastaneye götürüldü. Kazadan sonra motosiklet şoförlerinin bazılarının aynı noktadan geçmeye devam etmeleri de kameraya yansımış oldu.

Kaza ise  saatler 19:30 civarında Bağdat Caddesi üzerinde gerçekleşti. Otomobili ile birlikte Cadde üstünde ilerlemekte olan tiyatro ve sinema oyuncularından Selahattin Taşdöğen iddialara bakılır ise yaya geçidi üzerinden yolun karşı tarafına geçmeyi isteyen motosiklet şoförüne çarptı. Çarpmanın şiddeti ile birlikte savrulmuş olan motosikletli durumdaki İbrahim Acun(45) ağır bir şekilde yaralanmış oldu. Yaralı durumdaki vatandaşa ilk müdahaleyi  ise olayın yaşanmış olduğu yerden geçmekte bulunan 3 tane doktor yaptı. Daha sonrasında ise ihbarda bulunulmasının üstüne gelmiş olan sağlık ekipleri yaralıyı ambulans ile Haydarpaşa Numune Eğitim ile Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Aracı üzerinde çok büyük bir  hasar meydana gelmiş olan Taşdöğen ile birlikte yanında yer alan 5 yaşında bulunan kızı da bu kazayı hiç bir şekilde  yara almadan atlatmış oldu. Yaralı durumdaki vatandaşın hastaneye kaldırılmasının sonrasında Selahattin Taşdöğen de polis arabasında  beklemekte olan kızı ile ilgilendi.

 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.