Paylaşımı etkileşim rekoru kırdırdı

1999 senesi içerisinde PlayStation 1 konsoluna özel olarak geliştirilmiş olan Ape Escape isimli yapım, o dönemlerin en popüler oyunlarından biridir.

Paylaşımı etkileşim rekoru kırdırdı


1999 senesi içerisinde PlayStation 1 konsoluna özel olarak geliştirilmiş olan Ape Escape isimli yapım, o dönemlerin en popüler oyunlarından biridir. Bir  tane profesörün icat etmiş olduğu özel kaskın, maymunların eline geçmiş olmasıyla beraber başlamış olan maymunların fazlasıyla eğlenceli hikayesini konu alan bu söz konusu oyunun devamı niteliği taşıyan çok fazla sayıda oyun çıkmış durumda bulunsa da ilk sürümün yeri, bir çok oyuncu açısından çok ayrı kalmış durumdadır. Oyunun 20. senesi dönümüyle alakalı olarak Ape Escape isimli yapımın yeni bir tane  sürümü  daha gelecek gibi gözükmekte. Bunun sebebi ise, Twitter üzerinde yeni açılmış olan bir hesapla beraber bu hesabı takip etmiş olan kişiler.

Haziran ayında açılmış olan  bu yeni hesabın ilk paylaşımı ise geçmiş olduğumuz günler içerisinde gerçekleştirildi. Yapılmış olan bu paylaşım içinde Ape Escape oyununda yer alan maymunlara fazlasıyla benzemekte olan bir tane maymun görseli yer alıyordu ve ''Bu zamana kadar kaçtım. Aradan  tam 20 senelik bir zaman geçti ve halen birilerinin beni takip edip etmemekte olduğunu merak etmekteyim.'' şeklinde bir yazı yazılmıştı.

Bu söz konusu Twitter hesabının yalnızca 3 kişiyi takip etmekte olmasından dolayı takipçilerinde de çok büyük bir merak uyandırmış oldu. Bu durumun sebebi hesabın, PlayStation platformunun orijinal Japonya sayfasıyla birlikte geliştiriciler tarafından takip edilmekte olması. Öte yandan söz konusu bu paylaşımın etkileşim sayıları da hiç bir şekilde azımsanacak gibi durmuyordu. Bu durum ise hem oyun severlerin bu oyunu hala yakınen takip etmekte olduğunu ve Ape Escape isimli yapımla alakalı olarak bir takım gelişmelerin yer aldığını açık bir şekilde ortaya koymakta. Şimdilik kesin bir şey bulunmasa bile gelecek günler içerisinde çok daha yeni bir Ape Escape sürümü yaşamımıza girmiş olabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.