Vermiş olduğu sözü tuttu

Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı durumdaki Yenidoğanlar köyü içerisinde yer alan, eski muhtar Mehmet Akyol'un seçimi kaybettikten sonra yıkmış olduğu çocuk parkının yerine park yapma konusunda söz vermiş olan Cenk Eren sözünü tuttu..

Vermiş olduğu sözü tuttu


Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı durumdaki Yenidoğanlar köyü içerisinde yer alan, eski muhtar Mehmet Akyol'un seçimi kaybettikten sonra yıkmış olduğu çocuk parkının yerine park yapma konusunda söz vermiş olan Cenk Eren sözünü tuttu.. Ünlü durumdaki şarkıcı, belediyenin bu parkı yenilemesinin üstüne köyün farklı bir yerine  de çocuk parkını yaptırmış oldu.

Şarkıcılardan Cenk Eren, Yenidoğanlar köyü içerisinde seçimi kaybetmesinin hemen sonrasında 24 Mart tarihi içerisinde yaptırmış olduğu çocuk parkını yıkmış durumdaki 20 senelik muhtar Mehmet Akyol'a sosyal medya hesabı üzerinden tepki göstermişti. Işın Karaca'nın da bu tepkiye destek vermiş olduğu Cenk Eren, parkı kendisinin yaptıracak olduğunu ifade etmişti.

Cenk Eren'in yapmış olduğu açıklamasından  çok kısa bir zaman öncesinde ise ilçeye bağlı  durumdaki Gümeli Belde Belediyesi de parkı yeniden yaptı. Cenk Eren vermiş olduğu sözü tutmak amacıyla köy muhtarı görevinde bulunan  Rıdvan Onay'la bağlantıya geçerek, köyün farklı bir bölgesine çocuklar amacıyla park yapmayı isteğini belirtti.

Muhtar görevinde bulunan Rıdvan Onay, geçtiğimiz sene şehit olan köylülerinden Jandarma Onbaşı Recep Turan'ın anısına bir tane park yapabilecek olduklarını ifade etti. Bunun üstüne muhtarlık önünde yeralan alana Cenk Eren'in göndermiş olduğu oyun malzemeleri kullanılarak çocuk parkı yapılmış oldu. Parkın ismi ise, ''Şehit Recep Turan Çocuk Parkı'' şeklinde konulmuş oldu.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.