Zor günlerin geride kaldığını söyledi

Kanal D kanalında ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli programa konuk olan Seçkin Piriler zor günleri atlatmış olduğuna dair bir mesaj vermiş oldu.

Zor günlerin geride kaldığını söyledi


Kanal D kanalında ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli programa konuk olan Seçkin Piriler zor günleri atlatmış olduğuna dair bir mesaj vermiş oldu.

Seçkin Piriler, Duman isimli müzik grubunun solisti Kaan Tangöze ile evliliğini 2016 senesinin mart ayı içerisinde, ihanete uğradığından dolayı sonlandırma kararı almıştı. Kaan Tangöze ise geçmiş olduğumuz günlerde uğruna yuvasını yılmış olduğu Kıvılcım Ural ile dünyaevine girme kararı alarak evlenmişti.

Kanal D kanalında yayınlanmış olan 2. Sayfa adlı programa konuk olarak katılan Seçkin Piriler zor günlerini de geride bıraktı.

Seçkin Piriler açıklaması içerisinde; ''Yaşamıma giren ve çıkan herkesi sevgi ile gönderiyorum'' ifadelerine yer verdi. Yaşamında sadece bir defa aşık olduğunu ifade eden eski manken ve de yeni oyuncu; 'Bazı durumlarda büyüyebilmen amacıyla bazı olayları yaşaman gerekli. Bazı insanlar ise sana bazı şeyleri öğretebilmek amacıyla giriyorlar ve zamanları bittikten sonra da gidiyorlar. Hiç kimse ile herhangi bir sorunum yok herkes kendi yaşamına baksın ve çok daha mutlu olsun, ben de fazlasıyla mutlu olayım.'' ifadelerine yer verdi.

Seçkin Piriler ayrıca konuşması içerisinde aşka hiç bir şekilde kapalı olmadığını da sözlerine ilave etti..

Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler'in ayrılma haberleri çok uzun bir süre gündemde kalmıştı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.