P30 modelinin nasıl görüneceği ortaya çıktı

Mate 20 modeli ile Mate 20 Pro modelinden sonra isminden tekrar söz ettirmeyi isteyen Huawei şirketi yeni P serisi üstünde çalışmalarına ara vermeden devam etmekte.

P30 modelinin nasıl görüneceği ortaya çıktı


Mate 20 modeli ile Mate 20 Pro modelinden sonra isminden tekrar söz ettirmeyi isteyen Huawei şirketi yeni P serisi üstünde çalışmalarına ara vermeden devam etmekte.

Daha öncesinde de Galaxy S10 modelinin kılıflarını satışa çıkartmış olan Olixar şirketi, meraklı bir şekilde beklenmekte olan bu telefonların nasıl bir tasarıma sahip olarak geleceğini de gözler önüne sermişti. Bugünde aksesuar tasarlayan bu firma, Huawei şirketinin geliştirmekte bulunduğu yeni P30 modeline ait kılıflarını satışa çıkartdı. Bu gelişmeyle birlikte, merak edilmekte olan P30 serisinin tam olarak nasıl görüneceğiyle alakalı bir defa daha fikir sahibi olabiliriz.

Olixar şirketi tarafından paylaşılmış olan görsellere bakılırsa, her 2 P30 modelininde su damlası şeklinde isimlendirilen ekran çentiğiyle beraber gelecek olduğu görülmekte. Yeni tanıtımı yapılacak olan modelleri birbirinden ayırabilecek tek büyük farkında, kamera kurulumları şeklinde karşımıza çıkmakta. Görsele bakıldığında da görebileceğiniz gibi Huawei P30 modeli üçlü arka kamerasıyla bizleri karşılamaktayken, P30 Pro  modeli de dörtlü arka kamerayla karşımıza çıkmış oluyor.

Bahsi geçen bu görselleri değerlendirdiğimizde, P30 serisinin tasarımsal açıdan çok fazla bir yeniliğe sahip olmayacağını da vurgulamakta yarar var. Tasarımdan daha çok bu sene donanımsal açıdan pek çok yenilikle karşımıza çıkacak olan P30 serisi, kullanıcılar için en iyi akıllı telefon deneyimini sunabilmeyi  planlamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.