Vivo Y15 2019 modeli resmen tanıtıldı

Son senelerin çok fazla dikkat çekmeyi başaran akıllı telefon markalarından bir tanesi olarak öne çıkan Vivo şirketi, giriş segmentte yer alan en yeni akıllı telefon modeli Vivo Y15 2019 modelini resmi bir şekilde duyurdu.

Vivo Y15 2019 modeli resmen tanıtıldı


Son senelerin çok fazla dikkat çekmeyi başaran akıllı telefon markalarından bir tanesi olarak öne çıkan Vivo şirketi, giriş segmentte yer alan en yeni akıllı telefon modeli Vivo Y15 2019 modelini resmi bir şekilde duyurdu. Damla çentik  tasarımımıyla karşımıza çıkarak çok yüksek bir ekran ve gövde oranı sunmuş olan Vivo Y15 2019 modeli, seviyesine bakıldığında fazlasıyla iyi nitelendirebileceğimiz donanım özellikleri ile birlikte de isminden söz ettirecek gibi durmakta.

3'lü arka kamera kurulumu bulunan Vivo Y15 2019 modeli, seviyesinde yeralan standart bir tane akıllı telefon modelinden ok daha daha iyi fotoğraflar çekebilecek olmayı da  vadetmekte. 7 değişik kamera modu sayesinde birbirinden etkileyici fotoğraflar çekebilmekte olduğunuz cihazın ön kamerası ise 16 megapiksellik bir çözünürlük sunuyor. Öte yandan bu cihazın 5000 mAh gücünde adeta devasa bir bataryası da yer alıyor.


Kırmızı ile birlikte mavi olmak üzre 2 farklı renk seçeneği ile beraber satışa çıkacağı açıklanan Vivo Y15 2019 modeli, 1.299 Türk Lirası seviyelerindeki bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkmış olacak. Tabii ki de bu söz konusu fiyata ülkemiz içerisinde akıllı telefonlara uygulanmakta olan vergiler  hiç bir şekilde dahil değil.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.