Altılı masadan ayrılan Meral Akşener'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Ünlü isimlerden gelen paylaşımlar dikkat çekti!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmeyerek altılı masaya rest çeken ve masadan çekilen Meral Akşener'in açıklaması gündemdeki yerini koruyor. Tüm Türkiye'de ve dünya basınında da yer alan gerginlik karşısında ünlü isimler, tanınan yüzlerden de tepkiler gelmeye devam ediyor. Şahan Gökbakar, Gonca Vuslateri, Atilla Taş, İlyas Salman gibi onlarca isim sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımla Akşener'i eleştirdi.

Altılı masadan ayrılan Meral Akşener'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Ünlü isimlerden gelen paylaşımlar dikkat çekti!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar "Bence topyekün ülkece 1 gün süreyle susalım. Ülkede toplu halde 1 günlük "tıp" oynayalım. Yeter, benim kafam kaldırmıyor artık. Öyle şeyler yazmak istiyorum ki! Ama yazmamak mı doğru, yazmak mı karar vermiyorum." paylaşımında bulundu.

Sevilen şarkıcı Atilla Taş da konuya sessiz kalmadı ve,"Tayyip Erdoğan'ın yaptıramadığı muhalefet kenetlenmesini Meral Akşener başardı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını güçlendirdiği gibi, stratejik hatalarıyla da tepki topladı." şeklinde ifadeler kullandı.

Söylemleri gündem olan oyuncu İlyas Salman ise "Ben marksistim, elbette ideal adayım çakı gibi bir marksist-sosyalist aday olurdu ama bu ya battık ya çıktık vaziyetinde istediğim aday olmazsa sandığa gitmem şımarıklığına düşmeye hakkım yok. Millet ittifakının adayı kim olursa olsun oyumu ve desteğimi alacak." dedi.

Dikkat çeken bir paylaşımda oyuncu Gonca Vuslateri'den geldi."Biz yedik Allah arttırsın. Sofrayı kuran kaldırsın." şeklindeki paylaşımı dikkat çekti. 

Başarılı oyuncu Sermiyan Midayat'ın paylaşımı da gündem oldu. Midyat,"Önce Çiller'e… Sonra Bahçeli'ye… Şimdi Kılıçdaroğlu'na… Tarih yine tekerrür etti. Meral Akşener'in İ.P.'iyle kuyuya inilemedi." diyerek Akşener'i eleştirdi. 
Onlarca ünlü isim sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak konuya ilişkin yorumlar yaptı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.