Anjiyo sayesinde bacağı kesilmekten kurtuldu

Sağ bacağı üzerinde yer alan yaralardan dolayı 30 senedne beri ayakkabı giyememekte olan ve yürümekte  çok fazla zorlanan 59 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan Ahmet Kaşıkçı, yapılmış olan anjio sonrasında sağlığına kavuşmuş oldu.

Anjiyo sayesinde bacağı kesilmekten kurtuldu


Sağ bacağı üzerinde yer alan yaralardan dolayı 30 senedne beri ayakkabı giyememekte olan ve yürümekte  çok fazla zorlanan 59 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan Ahmet Kaşıkçı, yapılmış olan anjio sonrasında sağlığına kavuşmuş oldu. Periferik anjio yöntemi ile birlikte dizaltı damarlarının komple tıkalı bir durumda olduğu saptanmış bulunan Kaşıkçı,; ''Yürüyebilmek benim açımdan büüyk bir bir hayaldi, özgürlüğüme kavuşmuş oldum'' ifadelerine yer verdi.

İstanbul ili içerisinde yaşamını sürdüren Ahmet Kaşıkçı, 30 seneden beri şeker hastalığı ile mücadele etmekteydi. Zaman içerisinde ayağında görülmüş olan yoğun yaralardan dolayı ayakkabı giyememiş olan ve yürümekte çok fazla zorlanan Ahmet Kaşıkçı, bu söz konusu yaraların diyabet hastalığından dolayı meydana geldiğini düşündü. Durumu her geçen gün kötüleşmeye başlayan Kaşıkçı, muayene amacıyla gitmiş olduğu hastanede  ise yaraların diyabetle birlikte diz altı damarlarının komple tıkalı bir durumda olmasından dolayı gerçekleştiği bilgisine ulaştı. Kaşıkçı'nın sağ taraftaki bacağında oluşmuş olan ödem ile birlikte şiddetli  bir şekilde ağrı ve renk değişikliğiyle alakalı şikayetlerinin damar tıkanıklığından dolayı oluşmuş olduğu periferik anjio yöntemi ile tespit edildi.

30 seneden beri şeker hastalığıyla mücadele etmekte olduğunu ifade eden Ahmet Kaşıkçı açıklamasında; ''Ayağımda meydana gelen ve kapanmayan yaralardan ötürü ayakkabı giyememekteydim. Zaman içerisinde bu yaralar yürümemi dahi engellemeye başlamış oldu. Doktorlar ise, komple tıkalı durumda bulunan diz altı damarlarımı anjiyo yöntemini kullanarak açıp ayağımı da kesilmekten kurtardı. Yürüyebilmek ise benim için fazlasıyla büyük bir hayaldi. Ayağımda yer alan ödemin gitmesi ile birlikte artık yürüyebilmekteyim ve ayakkabılarımı da giyebimekteyim. Adeta özgürlüğüme kavuşmuş oldum. Olanaksız diye bir şey hiç bir şekilde yoktur ben doktorum ile tanıştıktan sonra bunu anladım'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.