Aşı için 2 - 3 ay kaldığını duyurdu

Sağlık Bakanı görevine bulunan Fahrettin Koca, koronavirüsle alakalı salgına son durumun ele alınmış olduğu özel Bilim Kurulu toplantısının hemen sonrasında bir takım özel açıklamalar yaptı.

Aşı için 2 - 3 ay kaldığını duyurdu


Sağlık Bakanı görevine bulunan Fahrettin Koca, koronavirüsle alakalı salgına son durumun ele alınmış olduğu özel Bilim Kurulu toplantısının hemen sonrasında bir takım özel açıklamalar yaptı. Bakan  görevinde bulunan Koca açıklamasında,  aşıyla ilgili olarak sadece iki ila üç aylık bir zaman kalmış olduğuna göre tünelin uzunda yer alan ışığın göründüğünü söyledi.

Sağlık Bakanı görevinde bulunan Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu ile alakalı toplantının hemen sonrasında bir takım önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Koronavirüsle alakalı salgına karşı aşı ile alakalı sonuçların iki ila üç aylık zaman zarfında sonuçlanacak olduğunu ifade eden Bakan  görevinde bulunan Koca, tünelin ucunda yer alan ışığın göründüğüne değindi. Bazılarının ise bu tünel üzerinden hiç bir şekilde kayıp vermeden çıkmayı istediklerini söyledi.

Bakan görevine bulunan Koca ayrıca salgın esnasında yaşamını yitirecek insan sayısının iki milyon kişiyi geçecek olduğunu da açıkça ifade etti. Dünyanın ise vaka tespiti konusunda yeteri kadar atak olmasının anı sıra kararlı  bir durumda ve hatta istekli olmadığına değindi.. Salgın esnasında gözle görülmemekte olan her riskin izole edilen risklerden fazlasıyla korkunç olduğuna da değinen Koca maksadının hastalıkla etkin mücadele durumunda bulunan vakaya ulaşacağını ve aynı zamanda ilerleyen vakanın müracaatını beklemeyeceğine değindi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.