Estetik yapılan burun beğenilmezse

Burun estetiği son zamanlarda en çok uygulanmakta olan estetik cerrahi prosedürlerinin ilk sırasında yer alıyor.

Estetik yapılan burun beğenilmezse


Burun estetiği son zamanlarda en çok uygulanmakta olan estetik cerrahi prosedürlerinin ilk sırasında yer alıyor. Lakin bazen istenildiği gibi bir sonuç alınamazsa revizyon bir burun estetiği de kaçınılmaz durumda oluyor. Konuyla ilgili olarak ayrıntıları ise Estetik International Sağlık Grubunun doktorları arasında yer alan Profesör Doktor Cenk şen veriyor.

''Daha öncesinde rinoplasti yani türkçesiyle burun estetiği operasyonu (bir veyahut daha çok) geçirmiş ve sonuçlarından hiç bir şekilde memnun durumda bulunmayan herhangi bir tane hasta revizyon rinoplastisi amacıyla potansiyel bir aday olarak öne çıkmaktadır. Revizyon bir burun estetiği amacıyla bir konsültasyon gerçekleştirilmeden önce hastalar komple iyileşmelidir, zira kalmış olan şişlik nihai sonuçları  etkileyebilmektedir veyahut yeni yapılacak cerrahi planını da etkileyecek olabilir. Revizyon esnasında hastaların gerçekçi durumdaki beklentileri muhafaza edebilmeleri ve harikalığın değil, ilerlemenin maksat olduğunun anlaşılması çok daha önemli bir durumdadır. Bu  özel operasyonları yapma esnasında ameliyat sayısını en aza indirgeyebilmek ve mutlu bir hastaya profili elde edebilmek ise revizyon rinoplastinin amaçlarından biridir. Her şeyden daha önce kesinlikle şunu da belirtmem gerekirki burun tam yüzün orta kısmında ve görsel yönden çok büyük değişimlere neden olan bir organ olduğundan dolayı, lütfen cerrah seçiminizi yapma esnasında fazlasıyla iyi bir araştırma yapınız. Revizyon cerrahisine hiç bir şekilde gerek kalmadan ilk defada hayalini kurmakta oluğunu bir burna sahip olmakta birincil hedef olarak göz önünde bulundurulmalı. Her cerrahinin komplikasyonları tabiiki de vardır ancak işinin ehli bir cerrah ile çok daha iyi sonuçlar alabilecek olduğunuza da eminim.''


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.