Nokia 9 modelinde çentik olacak mı?

HMD Global şirketi ile tekrardan hayat bulmuş olan Nokia, yenilikçi kısmını hiç bir şekilde ara vermeden devam ettirme konusunda fazlası ile istekli.

Nokia 9 modelinde çentik olacak mı?


HMD Global şirketi ile tekrardan hayat bulmuş olan Nokia, yenilikçi kısmını hiç bir şekilde ara vermeden devam ettirme konusunda fazlası ile istekli.

HMD Global şirketinin en yenilikçi akıllı telefonlarından biri olan Nokia 9  modeli çok uzun bir zamandır konuşulmakta. Beklenmekte olan tanıtımı bir türlü gerçekleşmemiş durumdaki bu akıllı telefon özellikle 5 tane arka kamerası sayesinde dikkatleri çekmekte. Hali hazır bir şekilde 4 tane arka kamerası bulunan telefonlar piyasada yer alıyor olsa bile 5 tane kamerası bulunan bir model daha halen tanıtılmadı.

Bu konu il ilgili olarak bir ilk olacak Nokia 9  modeli ön kısımda ise çok fazla yenilikçi olamayacak. Çentikli ekran tasarımına sahip telefonların amiral gemisi seviyesi içerisinde neredeyse standart durumuna gelmiş olduğu şu günlerde ekrana gömülü durumdaki kameralar veyahut kızaklı sistemler ile bu durumunda önüne geçilebilmeye çalışılmakta.

Fakat ortaya çıkmış olan son sızıntıda görülebildiği kadarı ile Nokia 9 modeli içerisinde ne bir  tane çentik ne ise bir kızağa sahip mekanizma yer alıyor. Nokia 9  modelinin ön kısmında tmam simetrik bir tasarıma ev sahipliği yapılırken alt ile üst çerçevelerin ise halen geçmiş olduğumuz senelerin amiral gemi modellerindeki bulunduğu gibi görülmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.