Şifasını Adıyaman ilinde buldu

1980 senesi içerisinde İngiltere'de yer alan Manchester United FC takımı içinde futbol oynamakta olan Clive Rogers, İngiltere'de kavuşamamış olduğu sağlığına Adıyaman ilinde kavuştu. 

Şifasını Adıyaman ilinde buldu


1980 senesi içerisinde İngiltere'de yer alan Manchester United FC takımı içinde futbol oynamakta olan Clive Rogers, İngiltere'de kavuşamamış olduğu sağlığına Adıyaman ilinde kavuştu. 

Clive Rogers'in sırtında yer alan beni eşi fark etti. İngiltere'nin Birleşik Krallığı Galler bölgesi içerisinde yaşamını sürdüren Clive Rogers, doktora gitti fakat benin çokta önemli bir şey olmadığı ve kendi sağlığını olumsuz bir şekilde etkilemeyeceği belirtildi. Adıyaman ilinde yer alan damadı Ahmet Özer'in yanına 1 sene önce gelmiş olan Clive Rogers'ı  ise damadı Adıyaman Eğitim ile Araştırma Hastanesine götürdü. Hastanenin Başhekimi görevinde bulunan Doçent Doktor Fatih Doğan'ın yakınen ilgilenmiş olduğu hastanın sırtında yer alan benin kötü huylu bir  tümör olduğu ve hastanın cilt kanseri olduğu konusunda teşhis konuldu. 

Hastane içerisinde ameliyata alınmış olan ve sırtında yer alan kötü huylu tümörünün alındığı açıklanan Clive Rogers'a kemoterapi de uygulandı. Kemoterapiye olumlu bir şekilde yanıt veren Clive Rogers sağlığına kavuşmuş oldu. İngiltere içerisinde yaşamakta olan ve aralıklarla  da Adıyaman iline gelen Clive Rogers kemoterapiyle ilgili uygulamasına da burda devam etti. Rogers kemoterapiyle ilgili tedavinin haricinde göz ve öteki rahatsızlıklarıyla alakalı de Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi olmayı sürdürüyor.

1980 senesi içerisinde Manchester United FC takımında futbol oynamakta bulunan Clive Rogers'un daha sonrasında ise futbolu bırakıp, infaz koruma memurluğu görevini yapmakta olduğu bilgisine ulaşıldı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.