BİM gelecek hafta tekrar şaşırtacak

BİM Aktüel Ürünler ismi altında satışa çıkmakta olan ürünler, her hafta göstermekte olduğu değişiklikler sayesinde kullanıcıları kendisine bağlamış bir halde.

BİM gelecek hafta tekrar şaşırtacak


BİM Aktüel Ürünler ismi altında satışa çıkmakta olan ürünler, her hafta göstermekte olduğu değişiklikler sayesinde kullanıcıları kendisine bağlamış bir halde. Bu hafta  içerisinde kataloğuna bir tane akıllı telefon ilave eden BİM, Galaxy J7 Prime 2 modelini satışa çıkartmış olacak.

Orta/düşük segment şeklinde değerlendirebilecek olduğumuz telefona ilk bakıldığında 5,5 inç büyüklüğündeki bir ekranla karşılaşmaktayız. Ön ile birlikte arkada da 1 tane 13 MP değerine sahip kamerayı barındırmakta olan bu telefonun parmak izi okuyucuya sahip olarak geldiğini de belirtmekte bir yarar var. Bütün bunların yanında telefonun çentiksiz  bir durumda olduğunu; üst ve alt bölümlerinde ise hatırı sayılır bir şekilde çerçevelerin yer aldığını da söylemek gerekli..

Telefonun görüntüsünden daha fazla içerisine baktığımızda ise Android 7.1.0 isimli işletim sistemini görmekteyiz. 8 çekirdekli  özelliğe sahip Exynos 7870 isimli işlemciyi kullanmakta olan cihaz, 3 GB'lik bir RAM ve 32 GB'lik bir dahili depolama alanına sahip.

En son olarak telefonun fiyatından söz etmemiz gerekir ise telefonu alma konusunda isteği bulunanlar 12 Nisan tarihi itibariyle Samsung Türkiye garantili  bir şekilde Samsung Galaxy J7 Prime 2 modelini 1.299 Türk Lirası tutarından BİM mağazalarından satın alabiliyor olacaklar.

BİM içerisinde satışa çıkartılacak uygun fiyata sahip telefonu incelediğimiz haberimizin  artık sonuna gelmiş bulunmaktayız. BİM mağazalarının uygun fiyata satmış olduğu ürünlerden erken bir şekilde haberdar olmak amacıyla bizi takipte kalmanızı öneririz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.