Bakan Akar denetleme yaptı

Milli Savunma Bakanı görevinde bulunan Akar ile birlikte komutanlar;  İran ile beraber Nahçıvan ve de Ermenistan sınırlarının güvenliklerinden sorumlu 5. Hudut Alayı üzerinde çeşitli denetlemeler gerçekleştirdi.

Bakan Akar denetleme yaptı


Milli Savunma Bakanı görevinde bulunan Akar ile birlikte komutanlar;  İran ile beraber Nahçıvan ve de Ermenistan sınırlarının güvenliklerinden sorumlu 5. Hudut Alayı üzerinde çeşitli denetlemeler gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanı  görevinde bulunan Hulusi Akar, Türkiye'nin İran ile birlikte Nahçıvan ve de  Ermenistan sınır bölgelerinin güvenliklerinden sorumlu bulunan hudut birliği içerisinde inceleme ve de denetlemeler gerçekleştirdi. Akar açıklaması içerisinde; ''Hudut bölgelerinin emniyetini sağlayabilmek  amacıyla için bugüne kadarki süre içerisinde elimizden gelen ne ise tam olarak onu yaptık, bundan sonrasında da aynı azim ile birlikte kararlılıkla beraber; ''Hudut namustur.'' şeklindeki bir anlayış içinde yapmayı sürdüreceğiz'' ifadelerine yer verdi.

Akar, beraberinde yer alan Genelkurmay Başkanı görevinde bulunan Orgeneral Yaşar Güler,  Deniz Kuvvetlerinin Komutanı  görevinde bulunan Oramiral Adnan Özbal, Kara Kuvvetlerinin Komutanı görevinde bulunan Orgeneral Ümit Dündar ve de Hava Kuvvetlerinin Komutanı  görevinde bulunan Orgeneral Hasan Küçükakyüz'le birlikler içerisinde inceleme ve  de denetlemeler gerçekleştirmek üzere Iğdır iline geldi.

Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı içerisinde 3. Ordu Komutanı görevinde bulunan Orgeneral İsmail Serdar Savaş ve öteki yetkililer tarafından karşılanmış olan Akar'la beraberinde yer alan komutanlar, askeri helikopterler aracılığı ile 5. Hudut Alay Komutanlığı'na kadar geldi. 9. Kolordunun Komutanı  görevinde bulunan Tümgeneral Veli Tarakcı ve öteki yetkililerin karşılamış olduğu Bakan görevindeki Akar, tören mangasını  da burada selamlayarak, birlik şeref defterine de bir imza attı. Akar ayrıca burada çalışmalara yönelik olarak çok detaylı  bir brifing almış oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.