Cem Uzan'dan bomba gibi bir iddia

Türkiye'nin siyasetine 2002 senesinde gerçekleşen seçim esnasındaki vaatleriyle giriş gerçekleştiren Cem Uzan firmalarına el konulması ile beraber Fransa'ya iltica etmiş bir durumdaydı.

Cem Uzan'dan bomba gibi bir iddia


Türkiye'nin siyasetine 2002 senesinde gerçekleşen seçim esnasındaki vaatleriyle giriş gerçekleştiren Cem Uzan firmalarına el konulması ile beraber Fransa'ya iltica etmiş bir durumdaydı. Türkiye'ye dönecek olduğu konusunda açıklamalarda bulunan Uzan, kendine bir kumpas kurulmuş olduğunu ifade ederek Ali Babacan ile birlikte Abdüllatif Şener'i bir videoyla suçlamıştı. Sosyal medya platformu üzerinden isim vermeyi de sürdüren Cem Uzan son paylaşımında; ''Türkiye içerisindeki en gizli FETÖ de Ahmet Necdet Sezer'' ifadelerine yer verdi.

Yakın bir zamanda Türkiye'ye dönüş yapacak olduğunu açık bir şekilde ifade eden Uzan, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ile ses getirmeyi de sürdürüyor. Uzan yeni yapmış olduğu paylaşımı içerisinde; '''Türkiye içerisindeki en gizli FETÖ de Ahmet Necdet Sezer. Devamı  da yakında gelecek.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.


Ünlü ve başarılı bir durumdaki iş adamı, daha öncesinde paylaşmış olduğu bir gönderide ''Uzan Ailesi'ne kurulmuş olan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan ile birlikte Abdüllatif Şener'' ifadelerine yer vererek o dönemin bakanlarını suçlamış idi.

Uzun senelerden beri Fransa içerisinde yaşamını sürdüren Cem Uzan, 2 ay içerisinde Türkiye'ye dönecek olduğunu ifade etti. Uzan açıklamasında; ''Cumhurbaşkanlığı ile alakalı yarışa katılmak amacıyla sokağa çıkarak çok güçlü bir demokratik seçenek yaratmış olacağım'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.