CHP'de istifa şoku

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Söke İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmiş olan Suat Durukan, 7 aydan beri bu  görevi yürütmekte olduğunu ifade etti.

CHP'de istifa şoku


Cumhuriyet Halk Partisi'nin Söke İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmiş olan Suat Durukan, 7 aydan beri bu  görevi yürütmekte olduğunu ifade etti.

Durukan, 31 Mart tarihi içerisinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde tekrardan aday  gösterilmemiş olan mevcut Söke Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Süleyman Toyran'la tamamen uyum içinde  çalışmakta olduklarını ifade ederek; ''Aday gösterilmiş olan Levent Tuncel için çalışmayacakları'' şeklinde dedikodular çıkartılmış olmasına karşın, gerçek partili bir durumda olduklarını ve aday  adının önem taşımadığını ifade ettiklerini de aktardı.

Tuncel'in, parti içinde yönetimlerin aleyhine iftira atarak  çalışmalar gerçekleştirenlere karşı kendilerini sahiplenmemiş olduğunu da savunan Durukan, şu ifadelere yer verdi;

''Yöneticilerin aleyhinde ve de rencide edici bir biçimde konuşarak; ''kendi  aranızda toplanarak karar verin'' ifadelerine yer vermişti. Bunun üstüne ise, kendi aramızda toplanarak  konuştuk. Adayın ise, kendisinden yapmasını özellikle de istemekte olduğumuz bize saldırı gerçekleştiren  birtakım malum kişileri susturma hususunda etkisiz kalmış olduğunun anlaşılması,  sahiplenilmemiş  durumdaki bir yönetim olarak seçime gitmemiz durumunda seçim süreci içerisinde, seçim  sonrasında yaşanacak her türden olumsuzluğun faturasının hiç bir şekilde hak etmesek bile bize  kesilecek olduğunun, her türden kazanımda  ise başarıyı kendi hanelerine yazarak bizleri saf dışı  bırakacak olduklarının şimdiden  kesinleşmesinin anlaşılmasından dolayı bugünden yolları  ayırma kararı almanın, adayın seçimi konusundaki sürecini istemekte olduğu ekiple, istemekte olduğu şekilde yürütmesinin  önünün açılabilmesinin en doğru karar olacağı görüşü konusunda fikir birliğine varılmış,  istifamızın ise bugün itibari ile verilmesi kararı alınmıştır.'' ifadelerini kullandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.