LG'nin G7 ThinQ modeliyle alakalı Android Pie duyurusu

LG şirketi bu sene 1 taneden çok amiral gemisi modelinin duyurusunu yaptı.

LG'nin G7 ThinQ modeliyle alakalı Android Pie duyurusu


LG şirketi bu sene 1 taneden çok amiral gemisi modelinin duyurusunu yaptı. Bunlardan bir tanesi ise, çentikli ekranıyla birlikte 2 kamerası ve de yapay zeka desteği benzerindeki dikkat çeken özellikleri sayesinde LG G serisinin daha önceki modellerine bakıldığında tamamen yenilenmiş olan LG G7 ThinQ modeli oldu.

LG'nin G7 ThinQ isimli modeli Android işletim sisteminin en son sürümü olarak duyurulan Pie 9.0’a güncellemeyen pek çok akıllı telefondan bir tanesi. LG şirketinin bu amiral gemisi modeliyle ilgili olarak Android Pie isimli sürümünü Güney Kore içerisinde test etmekte olduğu da daha önce duyurulmuştu.

1 ayı geçen bir zamandan beri testler devam ederken, kullanıcılar ise  final sürümünün yani güncellemenin tam olarak ne zaman yayınlanacak olduğunu da merak etmekteler. Bu konuyla ilgili olarak beklenilmekte olan o  açıklama geldi ve güncelleme amacıyla 2019 senesinin ilk çeyreği gösterilmiş oldu.

Yani buda demek oluyorki, 2019 senesinde Mart ayının son günlerine kadar G7 ThinQ isimli modeli Android Pie sürümüne kavuşmuş olacak. Tabiiki de, bu durumda sadece Güney Kore için geçerli bir durumda. Fakat, yayınlandığı zaman güncellemenin öteki ülkelere de ulaşmasının fazla uzun sürmeyecek olduğundan emin olabiliriz.

Cihazın  mevcut durumdaki özelliklerini kısa bir şekilde hatırlamak gereki ise, 6.1 inç büyüklüğüne sahip 1440 x 3120 piksellik bir çözünürlük sunabilen IPS ekranın bulunduğu bu cihaz, 10 nmlik bir fabrikasyon süreciyle üretimi gerçekleştirilen Qualcomm şirketinin Snapdragon 845 isimli işlemcisine de ev sahipliği yapmakta.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.