Youtube TV üzerindeki abone sayısı 1 milyon taneyi aştı

Bloomberg tarafından cuma günü yapılmış olan habere bakılır ise, YouTube TV platformunun bir milyon taneden daha çok abonesi yer almakta. Teknoloji devi resmi bir şekilde abone sayısını paylaşmamıştı.

Youtube TV üzerindeki abone sayısı 1 milyon taneyi aştı


Bloomberg tarafından cuma günü yapılmış olan habere bakılır ise, YouTube TV platformunun bir milyon taneden daha çok abonesi yer almakta. Teknoloji devi resmi bir şekilde abone sayısını paylaşmamıştı. Fakat temmuz ayı içerisinde çıkmış olan haberlere bakılır ise YouTube TV platformunun 800.000 tane ücretli aboneye ulaşmış olduğu bilgisi de açık bir şekilde yer almıştı.

Super Bowl final bölümünden sonra 1 milyon tane aboneye ulaşmış olan platformu kullanıcılarda çok daha cazip duruma getirmiş olan şeyde World Series ile birlikte Super Bowl benzerindeki spor etkinlikleri. YouTube Ürün Yönteminin Yöneticisi görevinde bulunan Christian Oestilien ise açıklamasında; ''Sporlarla ilgili etkinlikler insanları çekmek için yardımcı olmakta ve The Big Bang Theory ile birlikte The Voice benzerindeki programları da insanlar her gün izleyebilmeyi sevmektedir'' ifadelerine yer verdi.

YouTube TV isimli platform, 1 milyon tane kullanıcıya ulaşmış olan tek bir çevrim içi TV platformu da değil, 2017 senesi içerisinde yayın yaşamına başlamış olan Hulu isimli platformda 2 milyon  tane aboneyi geçmiş bir halde. Öte yandan YouTube platformu, gelecek sene itibari ile kullanıcıları için kendisine ait orijinal içeriklerini üretmeye başlamış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.