Erken seçimle alakalı açıklama yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Devlet Bahçeli; ''Türkiye bundan böyle esas gündemine geri dönmeli ve seçimle ilgili süreç kapanmalıdır.

Erken seçimle alakalı açıklama yaptı


Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Devlet Bahçeli; ''Türkiye bundan böyle esas gündemine geri dönmeli ve seçimle ilgili süreç kapanmalıdır. Bunun dahilinde yeni bir erken seçim bahsini açmış olmak ülkemize gerçekleştirilecek en büyük kötülüklerin arasında yer almaktadır'' ifadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanlığı seçimine yönelik olarak yapmış olduğu  yazılı açıklama içerisinde Bahçeli, Türkiye'yi çok uzun bir zaman boyunca meşgul etmiş olan seçimin  bitirildiğini, resmi durumda bulunmayan geçici sonuçların kesinleştiğini de açıkladı.

Bahçeli, İstanbul ili içerisinde milli iradenin tercihle birlikte eğiliminin ortaya  çıkmış olduğuna dikkat çekip;, ''Sandık demokrasimizin bir namusudur ve herkes tarafından  çok büyük bir titizlik ile saygı duyulması gereklidir. İstanbul temelli yaygın ve  çok yoğun durumdaki  tartışmalar  sandık marifeti ile birlikte sonuca bağlanmış, süreç ise sonuca ermiştir.'' şeklinde  konuştu.

Devlet Bahçeli sonrasında ise; ''Şu an içerisindeki tabloya bakılır ise Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir  Belediye Başkan Adayının öne çıkmış olması, 23 Haziran tarihinde gerçekleşmekte olan bakışımızı hiç bir şekilde  değiştirmeyecek, hak ile birlikte hakikatin safında yer alan inançlı duruşumuzu hiç bir şekilde  etkilemeyecektir.'' şeklindeki bir değerlendirmede bulundu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.