LG şirketi Türkiye içersinde patent başvurusu yaptı

Akıllı telefonların sektörü geçtiğimiz senelerde çok büyük bir rekabetin içine girmiş vaziyette. Nerdeyse bütün akıllı telefon ile birlikte teknoloji üreten firmalar, her  geçtiğimiz gün daha yeni bir patent almaktalar ve söz konusu çalışmalarını da bu şekilde devam ettiriyorlar.

LG şirketi Türkiye içersinde patent başvurusu yaptı


Akıllı telefonların sektörü geçtiğimiz senelerde çok büyük bir rekabetin içine girmiş vaziyette. Nerdeyse bütün akıllı telefon ile birlikte teknoloji üreten firmalar, her  geçtiğimiz gün daha yeni bir patent almaktalar ve söz konusu çalışmalarını da bu şekilde devam ettiriyorlar. Bu defa ise Güney Kore asıllı teknoloji devleri arasında yer alan LG şirketinin ülkemiz içerisinde bir patent başvurusunda bulunmuş olduğu ifade edildi. Ortaya çıkmış olan bilgilerle beraber LG şirketinin delikli ekrana sahip bir akıllı telefon modeli üstünde çalışmakta olduğu da anlaşılabilmekte.

Ortaya çıkmış olan belgelere bakılır ise LG şirketinin üstünde çalışmalar yaptığı bu söz konusu akıllı telefon modeli, delikli bir tane ekranla beraber 3'lü arka kamerası kurulumunu da üzerinde barındırıyor. Ses seviyesinin ayarlanabilmekte olduğu tuşların hemen alt kısmında da sesli asistanı aktif edebilmeye fayda sağlayan bir tuş yer alıyor. Fiziksel bir durumdaki parmak izi okuyucusu sensörüne de sahip olarak karşımıza çıkan bu akıllı telefon 3.5 milimetrelik kulaklık girişini de üzerinde barındırıyor. 

Haber görselinde de yer alan belgeye bakılır ise LG şirketi, patentle alakalı başvuruyu 22 Nisan tarihi içerisinde Türk Patent ile Marka Kurumu'na gerçekleştirmiş bir vaziyette. fakat yapmış olduğumuz araştırmalar ise  Türk Patent ile Marka Kurumu veri tabanı üzerinde bu şekilde bir başvurunun yer almadığını göstermekte. Bu söz konusu durum teknik bir hata sebebiyle mi kaynaklı yoksa ortaya çıkmış olan bu belgeler sahte belge mi halen bilinmemekte ve konunun  tam olarak nasıl kesinleşeceğiyle alakalı da herhangi bir bilgi şu anda bulunmuyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.