Samsung şirketinin mobil internet tarayıcısından büyük başarı

Android işletim sisteminin sahibi konumunda bulunan Google şirketinin web tarayıcısı olarak piyasaya sürülen Chrome’un dünya üzerindeki en popüler haldeki mobil web tarayıcısı durumunda bulunduğunu bilmekteyiz.

Samsung şirketinin mobil internet tarayıcısından büyük başarı


Android işletim sisteminin sahibi konumunda bulunan Google şirketinin web tarayıcısı olarak piyasaya sürülen Chrome’un dünya üzerindeki en popüler haldeki mobil web tarayıcısı durumunda bulunduğunu bilmekteyiz. Pekala Chrome tarayıcısından sonra en popüler haldeki web tarayıcısı tam olarak hangisi? Opera mı yoksa Firefox mu? Bir çok kişi çok fazla şaşırabilir lakin Samsung şirketinin Internet Tarayıcısı, 1 milyar tane indirme barajını aşıp Opera ile birlikte Firefox benzerindeki popüler  durumdaki tarayıcıları gerisinde bırakmış bie vaziyette.

Samsung Internet Tarayıcısı '‘doğal bir şekilde’' Galaxy isimli akıllı telefonlar üzerinde ön yüklü bir şekilde gelmekte ve yüklü bulunduğu her cihaz aynı zaman içerisinde de indirilmiş kabul edilmekte. Bu sebepten dolayı 1 milyar tane indirme sayısının kısmi bir şekilde de olsa hileli bir durumda olduğunu söylesek yanlış olmaz. Fakat sayı tam olarak ne olur ise olsun Samsung Internet Tarayıcı kesin bir şekilde fazlasıyla popüler durumdaki bir mobil tarayıcısıdır.

Samsung Internet Tarayıcı’sını bu kadar çok  popüler yapmayı başaran şey ise fazlasıyla basit bir arayüze sahip olarak karşımıza çıkması ve bunun sayesinde fazlasıyla performanslı bir şekilde çalışabilmesi. Samsung Internet Tarayıcı’sını sadece Galaxy akıllı telefonların sahipleri de kullanmamakta. Yeni bir tane tarayıcı arayışında bulunan herkesin yolu kesinlikle Samsung Internet Tarayıcı’ya uğramakta. Deneyen kişilerin büyük bir kısmı da bu performanstan  çok fazla memnun kalmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.