İmamoğlu'ndan çok önemli açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı  olarak açıklanan Ekrem İmamoğlu; ''İstanbul İçerisinde Hayatı Kolaylaştıracak Çözümler'' başlığına sahip basın toplantısı esnasında açıklamalar yaptı

İmamoğlu'ndan çok önemli açıklamalar


Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı  olarak açıklanan Ekrem İmamoğlu; ''İstanbul İçerisinde Hayatı Kolaylaştıracak Çözümler'' başlığına sahip basın toplantısı esnasında açıklamalar yaptı. İmamoğlu, AK Partinin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı görevinde bulunan Binali Yıldırım'la çıkacak olduğu canlı yayınla ilgili olarak; ’Beni Türkiye'deki demokrasi sürecinin adına çok daha mutlu etmiştir' ifadelerine yer verdi.

İmamoğlu ayrıca, Halk-Süt'ü kuracak olduklarını, yoksul ve de  ihtiyaç sahibi olanlara ve ilkokul öğrencileri için bedava bir şekilde süt dağıtımı yapılacak olduğunu ifade ederek;  ''12 yaşın altında yer alan bütün çocuklara ulaşımı bedava yapmış olacağız. 0 - 4 yaş arasında çocuğu bulunan annelere de  ulaşımı tamamen bedava yapacağız. İlk 30 dakika içinde gerçekleştirilen bütün aktarmaları bedava yapacağız. İstanbul ili içerisinde 25 yaşın daha altında, öğrenci durumunda bulunmayan her  bir gencimizin artık Genç Kart'ı yer alacak. Gençler ise, bu kartı kullanarak toplu taşımadan %40 oranında, büyükşehir belediyesinin bütün kültür ve sanat etkinlikleri içerisinden, belediyenin bütün spor ile sosyal tesislerinden de %40  oranında indirimli bir şekilde faydalanabilecek. Bölgesel Ölçek İçerisinde Tarımsal Koruma ve de Üretim Planı hazırlayıp İstanbul ili ve etrafında gerçekleştirilen tarımsal üretimi çok daha verimli bir duruma getirip arttırmış olacağız. İçinde esnaf ile birlikte pazarcı, manav ve  kooperatiflerle beraber belediyenin bulunduğu bir tane ''Üreticiden Tüketiciye Gıda Zinciri'' oluşturmuş olacağız. İstanbul'un İmar Yönetmeliği'ne getirecek olduğumuz yeni düzenleme ile birlikte 10.000 metrekarenin daha üstündeki parsellerde gerçekleştirilecek site tipindeki konut projeleri içinde, kamu ve özel ortaklığıyla 100 çocuk kapasiteli kreş yapmak mecburi bir duruma getirilecek. İstanbul ili içerisinde Çocuk Oyun Merkezleri açmış olacağız. Çocukların her türden kültürel ile sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve bunları ise çocuklara uygun olan bir tasarımla yapabilecek Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri oluşturmuş olacağız..'' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.