Ubisoft şirketi özel bir açıklama gerçekleştirdi

Ubisoft şirketinin E3 gösterimi esnasında pek çok oyun gösterilmiş oldu fakat Ubisoft şirketinin elinde yer alanlar sadece oyunlar ile sınırlı bir durumda da değildi.

Ubisoft şirketi özel bir açıklama gerçekleştirdi


Ubisoft şirketinin E3 gösterimi esnasında pek çok oyun gösterilmiş oldu fakat Ubisoft şirketinin elinde yer alanlar sadece oyunlar ile sınırlı bir durumda da değildi. Ubisoft şirketi, Deadpool 2 isimli filmin de yönetmeni görevinde bulunan  David Leitch’in yönetmenliğini üstlenmiş olduğu The Division isimli filminin Netflix’e gelecek olduğunu açık bir şekilde ifade etti.

Film yıldızlarının arasında ise  Jake Gyllenhaal ile birlikte Jessica Chastain yer alıyor. Filmin (olması gerektiği gibi) bir aksiyon filmi olarak karşımıza geleceğini bilmekteyiz fakat söylenenlere bakılır ise '‘Tom Clancy’nin daha a büyük aksiyon yapımlarından bir tanesi bizi karşılamak için hazırlanmakta.''

2019 senesi içerisinde gerçekleştirilmiş olan bir röportaj esnasında konuşma gerçekleştiren Leitch, kendisinin ve de yapımcılarının '‘ fazlası ile hırçın bir biçimde’' ilerlemekte olduklarını da ifade etmişti. Ubisoft şirketi, 2017 senesinin Ocak ayı içerisinde Call of Duty: Ghosts yapımı gibi dev bir ada yaşam vermiş bulunan Stephen Gaghan’ın filmin senaryosunu yazmış olduğunu ifade etmişti ancak görünüşe bakılır ise Gaghan artık  bu söz konusu projenin içinde yer almıyor.

Şu anda filmin çekimlerinin tam olarak ne zaman başlayacak olduğu veyahut filmin çıkış tarihiyle alakalı hiçbir bilgi yer almamakta.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.