İsrail'e çok sert bir cevap verdi

Adalet Bakanı görevinde bulunan Abdülhamit Gül, İsrail'in Adalet Bakanı tarafından yapılmış olan açıklamarına sert bir şekilde cevap verdi.

İsrail'e çok sert bir cevap verdi


Adalet Bakanı görevinde bulunan Abdülhamit Gül, İsrail'in Adalet Bakanı tarafından yapılmış olan açıklamarına sert bir şekilde cevap verdi. Bakan görevinde bulunan Gül açıklaması içerisinde, İsrailli olan bakanın terör adına ağıt yakmış olmasına hiç ''şaşırmıyoruz'' ifadelerine yer verdi.


Resmi durumdaki Twitter hesabı üzerinden özel açıklamalarda bulunmuş olan Bakan görevindeki Gül; ''Türkiye’nin terör ile mücadele konusunda azim ve de kararlılığı, hem saha içerisinde hem masa başında almış olduğu sonuçlar ve Cumhurbaşkanımızın haykırmış olduğu hakikatler sadece İsrail'in Başbakanı  görevinde bulunan Netanyahu’yu değil de, İsrail'in Adalet Bakanı’nı da çok fazla rahatsız etmiş.'' ifadelerine yer verdi.

''Ne terör devleti olan İsrail’in YPG ve PKK benzerindeki terör örgütlerine destek konusundaki fırsatını ganimet bilip saldırmasına ne ise İsrail'in Adalet Bakanı’nın terör amacıyla ağıt yakmasına hiç bir şekilde şaşırmıyoruz.'' ifadelerine açık bir şekilde yer vermiş olan Adalet Bakanı görevinde bulunan Gül sonrasında ise; ''Bizler bu coğrafya içerisinde zulüm ile birlikte işgal ve de terörün sonu gelene kadar rahatsızlık vermeyi hiç bir şekilde ara vermeden devam ettireceğiz!'' şeklindeki ifadelerini de kullandı.

İsrail geçmiş olduğumuz günler içerisinde Suriye'ye yönelik olarak füzeli bir şekilde saldırı gerçekleştirmiş ve bu olay Dünya kamuoyunda büyük bir yankı uyandırmıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.